| kriss12345 a întrebat:

poate ma puteti ajuta cu ceva. Am cateva cosuri pe fata. Ce pot sa fac sa dispara? Va rog.

Răspuns Câştigător
| Dramione69 a răspuns:

Hei. In primul rand, NU le stoarce cu unghiile. Daca vrei neaparat sa le storci, spala-te bine cu apa si sapun si pe fata si pe maini inainte, apoi stoarcele cu buricul degetelor, pana curge sange, sau pana nu mai curge nimic alb. Dupa spala-te din nou pe fata si pe maini cu apa si sapun si lasa-le in pace. Ps: ar fi mai bine sa nu le storci laughing) Un alt sfat: in fiecare seara spala-te cu apa si sapun, iar apoi date cu apa micelara (cea de la garnier este foarte buna, dar uite-te la ce tip de ten ai ca sa o alegi pe cea potrivita) trebuie sa te dai in fiecare seara, deoarece pe parcursul zilei ti se aduna microbi pe fata. Ca sa iti treaca repede cosurile cu remedii naturale, trebuie sa te speli mereu pe fata cu apa si sapun. Aminteste-ti dupa ce mergi la toaleta sa te speli pe fata. NU folosi machiaj, in special fond de ten, decat daca mergi la un eveniment special. Cam astea au fost, sunt remedii facute acasa, fara creme, care chiar ajuta. Le-am testat pe pielea mea si ti le recomand cu toata increderea. Sper ca te-am ajutat. happy Funda?

3 răspunsuri:
| Yukidaruma a răspuns:

Dacă nu e o problemă dermatologică, nu trebuie să mergi la farmacie să iei cine știe ce creme care îți pot face mai mult rău decât bine. Cel mai bine e să încerci mijloace naturale. Îți poți face acasă măști cu miere, are proprietăți benefice pentru ten și oferă strălucire și finețe. Poți combina mierea cu fructe/ou/scorțișoară...etc, în funcție de dorințele tale. Bineînțeles, nu te aștepta să-ți dispară după prima mască aplicată, dar dacă te dai de 2-3 ori pe săptămână, vor dispărea încet, încet și vei avea și un ten curat și luminos^^.
Iată aici câteva exemple de măști: http://www.dietetik.ro/......11365.html

| redred1 a răspuns:

Incearca sa mai cresti in varsta, poate ajuta.

| kriss12345 explică:

Multumesc frumos kiss