| Goddessss a întrebat:

Bună!
Poate pun o întrebare stupidă, dar mereu când zâmbesc, sub ochi imi apar niște " dungi " (cearcăne) proeminente.
Nu am nici 20 de ani... Faza este ca acum nu pot sa zic ca ma deranjează ft tare, dar nu vreau sa imi imaginez cum vor arata la 40 de ani.
Si nu, nu am un zâmbet fortat. M-am comparat si cu sora mea si la ea abia dacă se vad(si ea a zâmbit destul de tare).
Sfaturi va rog, ce as putea face?
Exista ceva botox sau habar nu am fillere?

4 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Este genetica, nu exista solutie permanenta, am vazut asiatice de 45 de ani care aratau HOT, si caucaziene de 21 de ani care aratau BABE BATRANE (DAP, stiu ca e nustiuce incalcare a codului de vorbire in limba romana, dar babe simplu poate fi confundat cu babes in engleza, iar ca exemplu la asta, cauta Mandy Moore pe google)

in plus NU RECOMAND BOTOX
https://www.google.com/search?q=botox+monster

totusi cand e vorba de cearcane nu ar strica sa verifici ficatul, ala e responsabil 90% de cearcane

| LaElly11 a răspuns:

Bună! Am exact aceeași problemă ca și tine. Am 18 ani și mie îmi apar aceste cearcăne atunci când zâmbesc. Nu știu dacă are vreo legătură, dar încearcă să bei mai multă apă, iar dacă te deranjează mult această problemă, din câte știu eu există proceduri de umplere a cearcănelor.

| Celcestietot a răspuns:

Bună! Problema ta ar putea fi datorată modului tău de viață sau a genelor. Nu băga ceva artificial în tine, că s-ar putea să regreți mai târziu, pot apărea diverse complicații, așa că eu zic mai bine să nu te riști, tu faci ce vrei până la urmă, dar poți fi frumoasă pentru multi și așawinking cool!

| alina2k18 a răspuns:

Cearcanele le ai si cand zambesti si cand nu laughing
Nu am auzit de cearcane aparute in timpul zambetuluiwinking
Daca te referi la riduri -> linii sub ochi evidentiate cand zambesti ce sa zic, am de la 14 ani laughing
Nu se poate injecta botox acolo, ala se injecteaza in coltul ochiului cel mult, in rest sub ochi nu e recomandat, pielea fiind extrem de fina/subtire fata de restul de fetei si plina de vene capilare, daca ti-a intepat o vena din aia cu substanta aia/ala estiwinking
In rest poti folosi creme bune pentru ochi si terapii - la dermatolog/estetician - minim invazive pentru a pastra zona cat mai fresh.
Eu la momentul actual am ridurile alea permanente, adica fara sa zambescwinking fine, nu adancite dar exista laughing ce sa zic, viitorul suna binewinking
Otherwise la anii mei nu am riduri decat acolo, nu am pe frunte, la colturile ochilor, nasolabiale, nimic.
Macar atatwinking