Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Te arunci in ce nu stii... esti alta care se crede printesa sau mama ti-a zis :fata mea e model. Nu e usor sa devii model, ce taxe sa fie... trebuie sa te prezinti la ei cu un portofoliu, adica cu poze profesioniste facute de tine, te duci la casting si dupa iti arunca dosarul intre alte cateva sute. Sa zicem ca arati bine, aici ma refer nu sa ai sani, fund bengos. Adica sa ai inaltimea potrivita, peste 1.70 recomandat, un zambet si o fata buna pentru asa ceva, fotogenica, dar cel mai important e sa stii sa mergi, sa stii sa stai in pozitiile in care te pun ei. Daca dupa tot chinul asta reusesti sa semnezi cu ei, ceea ce ma indoiesc, atunci o sa ai agentia ta,, mama''' ei se ocupa de tine, iti platesc cazare, te trimit peste tot in tara, chiar si afara, la casting-uri. Poti sa ai 1-2 casting-uri pe zi, unde dureaza intre 3-4 poate chiar si 5-6 ore, depinde cata lume e la casting, normal ca cei care fac asta de mult sunt favoriti, cei care au cv-uri impresionante cu poze, si oameni faimosi cu care au lucrat. Daca nu reusesti la nici un casting, ei te cam trimit la plimbare ca nu pot scoate banii pe care i investesc in funduletul tau, viata frumoasa de model
Nu mi-a zis nimeni ca sunt model sau chestii, doar am dat un casting, si m-au sunat cei de la agenție sa ma anunte ca am fost selectata. Am mai avit legătură in trecut, dar cu o alta agenție
E optiunea ta, faci ce vrei, dar nu e usor, daca vrei poti sa cauti pe Youtube: Mario Adrion. E model si poti afla mai multe. Oricum e greu sa reusesti sa traiesti din asta sau sa faci bani buni. Cate modele sunt faimoase? Le numeri pe degete... sunt multe fete si noi in tara modele, dar la TV doar Bianca Dragusanu auzi...
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.179.120) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro