Draguta, tu ai fii frumoasa, daca te'ai pensa, te'ai epila (...peste tot) si ai avea un ten mai frumos, si un par mai sanatos.
Si daca te'ai imbraca mai frumos.
FIZIC tu esti okay, dar ai probleme cu personalitatea (nu stii cum sa te imbraci, cum sa te ingrijesti and stuff).
Mie, personal, imi place de tine, fizic esti decenta, dar daca nu dai dovada de o personalitate debordanta, e egal cu ZERO. Multi oameni relativ urati isi fac iubiti/iubite doar pentru simplul fapt ca stiu sa se faca placuti, stiu sa flirteze, stiu sa se imbrace adecvat, se pricep ma, ce sa mai!
N-ar trebui sa le permiti oamenilor sa te judece, parerea noastra nu conteaza. Esti frumoasa, ok?
Hmmm.Imi pari cunoscuta iar prieteni tai comuni ii cunosc ff bine :O Esti draguta, si da, rochia aia albastra nu prea ti se potriveste...
Nu esti foarte frumoasa, parerea mea este ca esti ok. Dar in primul rand, cel mai important lucru, nu lua in seama parerile oricui
Bună!
Am văzut hi5-ul tau[al meu este http://milzmiley.hi5.com]
Esti o fata destul de OK tot ce trebuie sa faci e sa fi mai feminina
ps: in legatura de comentariu de mai sus nu stiu de ce nu mi la dat pe tot:|
Buna.Nu sunt eu adepta modei sau a stilului perfect, dar draga, arati matura adica bine, dar penseaza`ti putin sprancenele, nu prea mult caci vei arata falsa.Nu folosi machiaj in nuante stridente, ci bej.Rimel ar fi indicat, un gloss, ca sa pari naturala.Nu esti grasa, asa ca nu mai purta rochii lungi.Mai bine strange niste bani intr-o perioada, acum ca incepe sc, ia`ti haine dragute, la moda, decente nu de pitipoanca(nu ca asta ai fi! nu esti!) si astfel faci impresie buna colegilor.Fii emancipata, stai cu oameni emancipati, nu cu manelistul de la 5!(astea sunt niste sfaturi generale, sa nu crezi ca ma referam la cum esti u)