| CristinaElena96 a întrebat:

Prietena mea ar vrea sa se ingrase, este intr-adevar f .slaba.Are 1, 74 si 51 de kg ..Niste retete sau diete cum sa se ingrase :O3, Thanks si funda:*

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Degeaba noi iti dam retete pentru ea daca ea nu are pofta de mancare, ea trebuie sa consulte medicul de familie, sa ii spuna care e problema si acesta ii va prescrie niste pastile care sa le cumpere de la farmacie. Eu inainte lu-am Cavit, erau 5 tablete, 2 luam pe zi iar cutiuta era la 1. 80 lei.
Dar trebuie sa mearga neaparat la medicul de familie, altfel nu rezolva nimic.
Succes si o zi placuta! happy

6 răspunsuri:
| bombonica22 a răspuns:

Buna! sa stii ca si eu am o prietena asa si a incercat tot felul de mancaruri de la fast-food in fiecare zi si tot asa este deoarece asa este constructia ei ..este o chestie genetica adica daca mama sau tatal este asa si ea este la fel ori cat ar baga in ea, nefiind obisnuita sa manance mult, daca mananca fortat stomacul ei s-ar putea sa reactioneze urat. bafta :*

| Sara2 a răspuns:

Vitamina c si fast food, cu multa maioneza, si dupa fiecare masa neaparat desert, si sa manance ceva si seara inainte de culcare, garantat pune 5-6 kg intr-o luna

| karrry9999 a răspuns:

Ce porcari sa fi slab si sa vrei sa te ingrasi sa ramana asa ca e mult mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa fiecare masa sa ia patru linguri de lapte praf milupa.

| Roxin_Alex_1989 a răspuns:

Sa manance vitamina c si multa ciocolata (Ccredeme ca merge)

| redtiger98 a răspuns:

Sa fumeze un cui si dupa sa inceapa sa manance..sigur nu se mai oprestebig grinbig grinbig grin