In caz ca da cu nu stiu c gel,fixativ pe el atunci asta e problema, daca nu sa schimbe samponul si sa se spele mai des, funda?
Nu. este seboree in exces. destul de des intalnita in randul adolescentilor dar si uneori si in cazul adultilor.
Buna DimineataIn primul rind eu nu cred ca ai avea paduchiProbabil ai Scalp foarte sensibil de aceea trebuie sa fi atenta la samponul care l folosesti Daca Are tendinta de ase ingrasa foarte des foloseste un sampon pentru par gras. Daca esti fumatoare este si normal ca parul tau dupa doar doua zile sa prinda un miros uriiit )Deci Cred ca faci niste mici greseli! Samponul nu l folosesti pe care trebuie s au ai un scalp extrem de sensibil de aceea poate este nevoie sa consulti medicul de familie Dar mai intai incearca cu un sampon care sa scrie pe el pentru Par gras ok? Daca esti fumatoare si stai intre fumoatori este normal ca parul tau dupa doar doua zile sa prinda un miros Deloc De Trandafiri)Si hai sa ti mai d au un sfat De pieptanat Obisnuiesti sa faci? Mai ales cind vi de afara? Sa l piepteni foarte mult Si bine ok? hai sa mi spui cum merge ok? Succes
Salut! Spune-i sa incerce un sampon cu repair-therapy.Sa se spele regulat si va avea rezultate
Ai parul gras si cand se ingrasa este foarte unsuroz si evident ca te mananca. Capul e ca si corpul trebuie spalat destul de des.
Foloseste sampon Gerovital pentru controlarea sebumului sau Orzene pentru par gras, gasesti in farmacii. Si daca ai posibilitatea si accesul la firma Life Care iti recomand samponul lor din musetel sau pe cel special pentru par gras.
Cu aceste sampoane ( depinde pe care il alegi ) in prima saptamana te vei spala zilnic dupa o raresti la spalat.
Si cand parul arata dezastruos si nu ai timp de facut baie poti folosi un sampon cu utilizare pe par uscat, tot in farmacii il gasesti.
Nu,trebuie doar sa schimbi samponul, eu iti recomand sampon natural Rose Valley din trandafir http://atshopping.ro/product.php?id_product=33
Eu am aproximativ aceeasi problema. Mi se ingrasa parul f repede, trebuie sa ma spal o zi da una nu ca sa arat decent. Am baia plina de sampoane. Am incercat cam 80% din sampoanele de pe piata si nici unul n-a avut rezultate spectaculoase, si am incercat cam tot ce inseamna sampon decent din supermarket pana la dermatocosmetice (Foltene, Vichy, Klorane.) si produse din plafar. Momentan sunt multumita de samponul Bioderma Node G. Nu usuca si nu incurca parul ca celelalte sampoane pentru par gras, il pot lasa si a 3-a zi nespalat ca nu am senzatia ca mi se scurge unsoarea din cap si cel mai important, nu mai am mancarimi (ma manca pielea capului a 2a zi de la spalare de nici nu puteam sa dorm). Sunt deja la al doilea flacon si sper sa-l tolerez cat mai mult timp ca altul mai bun n-am gasit.
Flaconul are cam 400 ml, pe mine ma tine cam 2 luni in conditiile in care ma spal tot la 2 zile ca nu-mi place cum se aranjeaza cand e gras. Pretul e in jur de 50 de lei, pare el cam apacios asa dar face spuma.
Eu sunt multumita, cel putin la mine a aratat ceva rezultate.
In cazul prietenei tale s-ar putea sa fie vorba si de o dermatita seboreica si ar fi indicat sa consulte si un dermatolog in caz ca nu observa vreo ameliorare.
Nu conteaza la cat timp te speli pe cap, poate sa fie 1 zi. 2. 3. 4 sau mai multe! Atat timp cat ai mancarimi. uita-te dupa ouale paduchilor care apar in general dupa ceafa la radacini si dupa urechi tot la radacini. din cate stiu. Roaga un membru din familie sa te verifice! multa bafta (prietenei tale) :*
Am avut si eu o problema asemanatoare si am fost la doctor.
Doctorul mi-a dat un sampon natural cu ulei 100% pur din arbore de ceai de la THursday Plantation.
Samponul e incredibil de bun, m=am indragostit de el si m-a scapat de mancarime si miros. Imi place foarte mult ca nu face spuma cum fac sampoanele chimice.