| AndruCriistina a întrebat:

Buna prieteni, am si eu o intrebare ce sampon credeti ca este mai bine sa folosesc? De fiecare data cand ma spal pe cap in ziua aceea imi sta perfect si a doua zi deja imi sta ca si cum as fi nespalata pe cap de o saptamana, si in plus imi iese si matreata un pic ( folosesc h&s ).

9 răspunsuri:
| ViViAnALaNa a răspuns:

Eu te-as sfatui sa incerci Schauma. Pentru mine e foarte bun happy Imi da volum timp de 3-4 zile si nu am nici un fel de problema cu matrea[daca n-ai mai folosit schauma s-ar putea sa ai matreata ptc samponul nu a mai fost folosit, ca sa scapi de matreata care apare la folosirea unui nou sampon spala-te in fiecare zi pe cap pana nu mai ai problemewinking ]

| faya a răspuns:

H&S provoaca dependenta si altereaza pH-ul pielii. Incearca -Alpecin Sensitive Sampon de la farmacie. Nu e scump si nu mai folosi H&S ca e praf.

| Mareacluj a răspuns:

Incearca un tratament cu petrol de la farmec, pentru ca sa-ti ingroase firul de par si sa ai mai mult volum. Cred ca te speli prea des.Intr-o perioada cand nu prea iesi (gen vacanta) incearca sa-l speli la o saptamana si incet, incet isi va reveni.

| Frrramboise a răspuns:

Eu folosesc Elseve de la L`oreal Paris pentru stralucire si parul meu ramane curat cam 4 zile, desi ma spal pe cap tot a 3-a zi laughing am testat sa vad cat ma tine si cred ca ar sta curat si o saptamana fara probleme, costa 14 lei si il gasesti in orice magazin.

| thewomaninwhite a răspuns:

Eu folosesc unul de la yves rocher care este foarte bun si pe deasupra nici scump nu este (vreo 10 lei)

| SabinaRsT a răspuns:

Samponul Dove este foarte bun, eu il folosesc si sunt multumita.

| Băă_Dany_1997 a răspuns:

Păi, pentru mătreaţă:
Este bun Dove. Este bun pentru mătreaţă, la mine a funcţionat. Dacă nu merge dă-ţi cu oţet în cap. (nu-i o glumă) merge!

| stancuioana a răspuns:

Incearca ceva de la farmacie

| ikram a răspuns:

Iti recomand Samponul Hegron pentru par gras http://atshopping.ro/product.php?id_product=124