| Camelutsaa a întrebat:

prieteni de pe TPU! Am parul ondulat [ ceva gen coafura 2 de aici : http://www.elady.ro/......-2011.html ] si e des, des, des. In ultimul timp, e mai mult rasfirat, infoiat. Vreau sa ma tund, pentru ca eu nu pot sa-l tin desfacut, fara niciun fel de agrafa, pentru ca e des si nu se aseaza prea bine. Mi-am lasat alaltaieri parul desfacut si imi satea foarte bine. Dar peste 4 ore s-a umflat mult. Mie imi sta bine cu cararea pe o parte. Dar vreau sa ma tunda mama pentru ca nu am incredere sa merg la frizeri, etc. Nu vreau sa folosesc niciun fel de ustensile care imi deterioreaza parul. si-asa traim in mediul poluat care ne degradeaza parul si multe altele. Nu vreau sa ajung sa mi se vada urechile prin par, dar nici sa fie prea umflat si sa nu-l pot stapani. Sa mentionez ca nu stiu cum sa imi fac volum in crestet. Cred ca stiti voi. Nu stiu cum sa ma tund cu carare pe o parte... Puteti sa ma ajutati si pe mine cu idei, sfaturi si tutoriale? Va rog. Multumesc. Pup, TPU

3 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Simplu,daca vrei sa scapi de acest aspect fileaza-l insa mama ta nu cred ca stie sa faca asta asa ca cel mai bine ar fi sa mergi totusi la un salon, n-are ce sa ti se intample daca ii explici corect frizeritei, aplica putina spuma la radacina parului si vei capata putin mai mult volum. happy

| AnaCelebrity4Ever a răspuns:

As spune daca tie iti -place cu cararea intr-o parte asa sa tio faci nu e frumos sa iti faci parul iar dupa sa nu vrei sa iesi afara de rusine :$ asa ca exact cu vrei tu! chiar poate sa inventezi un stil nou! Succes Pwpp

| Aly28 a răspuns:

Buna,din cate am vazut tu vrei ceva mai mult decat sa ti se taie varfurile.Am avut si am incontinuare acceasi problema ca si tine,prea mult volum,la coafor daca te duci trebuie sa ti-l faca in scari si sa-ti mai ia din volum, ceea ce nu stiu daca mama ta stie sa faca(daca nu are studii de specialitate), pentru scurtat varfuri mergea.Deci iti sugerez sa ai incredere in frizeribig grin
parerea mea.succes oricum:*