| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

Buna,prieteni de pe TPU happy! Dau fundita♥. Deci maine la scoala,vreau sa ma imbrac cu o bluza verde deschis (are un mesaj scris pe ea) foarte lunga si foarte larga cu blugi albastrii (simpi si mulati) si cu niste adidasi gen ghete(de culoare bej). Pe cap cu o bentita si cu multe bratari colorate la mana. E draguta tinuta, e in stilul mai hippie?winking Multumesc de ajutor, peace♥

Răspuns Câştigător
| Lumeaîn3D a răspuns:

E destul de bine. După parerea mea poţi să te îmbraci în ce-ţi pofteşte inimioara, important să înveţi bine happy

5 răspunsuri:
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Am impresia ca tu cofunzi scoala cu circul laughing ce vi sa preda mai acolo de mergi asa fistichiu imbracata? nimic din vestimentatie nu contie aceeasi culoare, asa ceva te reprezinta? daca daaaaa... las'ca nu mai scriu nimic, fa ce vrei

| LorenaAnca a răspuns:

Buna!
Tinuta e ok,e bine sa porti ceea ce te reprezinta. De exemplu, sunt oameni ca tine ce prefera haine mai colorate, iar altii prefera culorile mai inchise. In orice caz, conteaza sa inveti bine!
Pa, pa!

| Adde2 a răspuns:

Eu zic ca e super misto big grin Si se poarta

| WowMaster a răspuns:

Da,e ok, dar nu te deranjezi prea mult pentru o zi obisnuita de scoala? Pana la urma mergi sa inveti nu sa faci parada modei...parerea mea.