Inacearca sa faci ashezari sau este un alt fel de ashezari "la perete" astea constau in :te pui cu spatele de perete si faci aceleashi ashezari numai ca stind cu spatele lipit de perete ..desigur ca este mult mai greu si o sa te doara mushkii aoleuuuu... dar rezultat este, eu am facut si mersi am vazut rezulatatele peste o luna; poti sa le faci in fiece zi dar poti si sa le repeti peste o zi sau doua, caci mi-e frica ca in fiece zi simplu nu o sa poti din cauza mushkilor adica mai bine zis din cauza durerii din muschi, dar sincer ajuta ffff bine, si incearca si coara cu ajutorul ei slabesti si la piciare si la fese si la solduri si grasimea dispare pe totdeauna; nu revine peste 2 saptamini innapoi cum ar putea fi in cazul unor diete alimentare..succes si numai bine mie miau ajutat exercitziile date, am avut dureri grozave de mushchi dar sincer face.
Da am vazut ca asezarile la perete stimuleaza mult mai bine muschii, deci este mult mai bun acest tip de exercitiu, dar nu am inteles ce ai spus "si incearca si ...si incearca si coara cu ajutorul ei slabesti si la piciare si la fese si la solduri si grasimea dispare pe totdeauna; nu revine peste 2 saptami... coara? ce este?
Am evaluat toate raspunsurile cu inteligent si folositor darnu merge sa dau fundita... Denysh tie vriam sa.ti dau funda nust ceare apare funda doar la pisii 11
Asta e pentru fese http://www.youtube.com/watch?v=U6zKpB-4X8w Acesta e pentru picioare http://www.youtube.com/watch?v=1syQHK3ycd4 Chiar daca te doare putin, va trebuii sa faci aceste exercitii o data la 2 zile, chiar si in fiecare zi! eu am facut astea si s.a vazut! plus ca faci si sport in acelasi timp;) nu mai manca dupa ora 6 si fa exercitiile aste vei vedea rezultate;) Bafta multa multa multa!:x:*
Buna! In primul rand nu stiu daca esti fata sau baiat. Oricum alergarea este cea mai eficienta arma impotriva kilogramelor, dar trebuie sa imbini alergatul cu un program de sala si un regim alimentar. Fumatul nu are nicio legatura cu slabitul. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Mario1996 întreabă: