| SelenaDesire a întrebat:

problema mea este urmatoarea:

De fiecare data can trebuie sa ma pregatesc de scoala, am probleme cum sa`mi fac parul. Incerc o coada, cu bentita, si chiar desprins, si stiu ca inainte aveam 'creativitate', ca sa zic asa, dar acum oricat asa incerca chiar nu pot sa ma gandesc la nimica, mor de draci.

Asa ca va rog din suflet, spuneti-mi ce va faceti la par, sau site`uri cu coafuri sau orice, si sfaturile sunt binevenite, oricum nu prea mai conteaza ca iau vacanta. Dar dupa big grin.

11 răspunsuri:
| hiphopbeatz a răspuns:

Umm.incearca sa-ti ondulezi parul=) cu un ondualtor sau chiar cu peria aceea de coafat.

poti sa-ti pui un accesoriu, la modul agrafa, cu ceva pe ea, dunnou.

nu ma pricep, dar macar am incercat.

pace!

| Dianna_8523 a răspuns:

Pai sunt de parere ca ar trebui sa mai schimb din cand in cand. Eu una sunt adepta schimbarilor, de aceea, spre exemplu. Intr-o zi am bucle, intr-o zi parul foarte drept. Intr-o zi e in coada, intr-o zi lejer cu o bentita ceva. Poti sa-l impletesti in foarte multe moduri, poti sa prinzi doar cateva suvite... Sunt foarte multe lucrui pe care le poti face happy

| senorita.ro a răspuns:

Incearca sa realizezi un Coc dezordonat. Baietilor le place acesta coafura. Poti vedea un video cum sa-l realizezi la acest link: http://www.senorita.ro/Cum%20sa%20realizezi%20un%20coc%20dezordonat.html

| SexyChick a răspuns:

Incearca sa te gandesti cu o zi inainte la asta nu cu cateva minute inainte sa pleci pentru ca intrii in panica tongue depinde si de dispozitia ta in ziua respectiva
eu de exemplu il indrept zilnic cu placa si il las desprins tongue

| rucsybelle a răspuns:

Lasati. l desfacut... arerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tunde`l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai breton, lasa-ti bretonul liber, daca e mai lung, lasa-l pe o parte. Poti sa te uiti in revista Cool Girl sau Bravo Girl, acolo gasesti multe coafuri. Cauta poze cu vedete, de exemplu, si inspira-te de la ele. Poti sa te uiti si in Secretele Sabrinei, si acolo gasesti cate ceva. Poti sa incerci o tunsoare noua, daca te-ai plictisit de cea pe care o ai acum.
Sper ca te-am ajutat! happy

| dnsmnl a răspuns:

Incearca sa-ti impletesti o suvita.

| lolipop_7294 a răspuns:

Incearca sa iti faci un breton interesant ca sa nu fie nevoie sa iti mai pui bentite. plus ca daca iti faci breton poti sa il aranjezi in mai multe feluri

| Anutsssa98 a răspuns:

Fa-ti un coc dezordonat sau, ordonat... si prinde-ti de el mai intr-o parte un accesoriu. fundita, fluturas, etc. :* sper ca te-am ajutat.

| smile13 a răspuns:

Ai putea incerca sa-ti prinzi parul cu clama, fara fundite sau ceva.De asemenea un coc sau parul intins cu placa.