Ammm.nu mai zice "inerva" te rog eu ca inseamna excitarea unui muschi."enerva" e corect
Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs
In primul rand nu te mai inerva ci enerveazate daca nu vrei sa il tunzi spune-le ca facei ce vrei cu parul tau si ca nu au ei drept sa te oblige
Da asa e, eu sunt ala din poza am micsorat avatarul! uite.eu sunt skateboarder si imi iubesc vreza, profi spun la scoala:''Tundeti draga vreza''si doamna de muzica zice ''Pune-ti o bendita mai baiete''dar eu fac ce vreau adica nu imi tund eu parul ca asa a zis x! sa nu ti-o tunzi indiferent de ce zic atai sau profi...
Eu am avut parul destul de lung si nu mi-a reprosat nimeni nimic atata timp cat l-am aranjat decent. Asta iti recomand si tie, aranjeaza-ti parul frumos(nu cum se obisnuieste sa il vopsesti sau sa iti ridici 2 coarne in cap cum ca ar fi la moda) si vezi sa nu te mai iei in gura cu profesorii si totul o sa fie ok.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
maradona10 întreabă:
kalakkas întreabă: