Daca tie iti place care e pb? daca facem o analiza; la ce trebuie sa poarte o fata si ce. un baiat //.asa ca pe vremea bunicii. iti sp eu ca pantalonii sunt pentru barbati...parul lung numai femeile,,,,, etc asa ca nu e cazu sa mai vb de ce poarta ei sau ce. ele fiecare ce doreste ...moda e asa cum iti place tie.
Asta e o prostie, zau. Daca cineva, fie el baiat sau fata, are chef sa-si faca parul roz, sa poarte un lighean pe cap si sa plece pe strada cu plapuma pe el, atunci e liber s-a faca. Numai sa nu i se vada putzica. Atunci intrece limitele bunului simt si nu-i frumos. Ce are movul, ma? E o culoare frumoasa. :o Cumva fetele n-au voie sa poarte albastru?
Asta unde scrie? poti purta ce vrei tu chiar si costumul adam&eva e la moda pe vremea asta
Bai oameni buni mai vb de moda nu mai vb ma de moda serios. buburuzaandrea ma fata uitate mai bine la poza mea sa vezi ca, camasa mea e rozzzz
Daca sunteti genu de oameni care va inbracati cu ce o fi bravo voua! dar mai suntem si oameni cu bani care avem mare grija cu ce ne inbracam! si nu mai vb ca haina nul face pe om ca stiti bine ca nu e adevarat
@realitate, nu te supara pe mine. dar dupa felul cum vorbesti, "realitatea" este ca nu sunt bani in lume ca sa te faca pe tine om... Din pacate caracterul, bunul simt si un IQ peste 90, nu poti cumpara cu bani.
Numai bine, o sa ai nevoie, Shin.
alexaeolian întreabă: