| IamGIPSY a întrebat:

Pudra bronzanta cu cate nuante mai inchisa sa o iau decat tenul meu?

Si mai am o intrebare. La televizor am observat ca toate vedetele au fata fina, cum fac? Ce aplica pe fata sa dea aspectul acela?

Multumesc.

5 răspunsuri:
| DeutzZa96 a răspuns:

Buna uite un sfat MAMA DERMATOLOG iar matusa MAKE-up artist nu ma laud dar,,, in fine pudra ta trebuie sa fie mai inchisa de obiceu cu doua nuante daca ai tenul medu daca il ai suuper deschis foloseste perle dinacelea. Acum despre fata fina cumpara-ti un bureel ceva si mereu inainte sa te machezi iti pui pe buretel putin sapun de castraveti si te splei apoi aplici o crema gidratanta si fondul de ten apoi pudra big grin sper ca te-am ajutat BAFTA

| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Aplica pudra sa nu se vada nimic urat, diverse creme
eu as zice sa o iei un pic mai inchisa, dar cum vrei

| Candace a răspuns:

Nu e adevarat. machiajul nu te imbatraneste.

| Yppy a răspuns:

Nu-ti pune nimic. Daca iti pui chestii pe fata zilnic la 30-40 de ani o sa arati ca de 60-70.

| Lizziiiee a răspuns:

Daca iti plaec sa te dai cu fond de ten trebuie sa stii niste lucruri pentru a avea un ten curat sau finhappy : 1-mereu inainte de a te machia aplica pe fata demachiantul ca sa iti cureti bine tenul.2-demachiaza-te intotdeauna inainte de culcare oricat de obosita ai fi sau oricat de tarziu ar fi, pentru ca daca nu te demachiezi inainte de somn se vor forma ridurile iar pielea va fi rigida.happy cat despre autobronzant nu stiu nimic scuze big grin. Bafta >big grin