| Sfinnx a întrebat:

Recent mi-am cumparat un expander spirala si flesh si vreau sa mi fac gaura de 5mm.
Treaba e ca..am nevoie de 2mm ca sa pot baga spirala si ..am incercat sa mi fac gaura cu o scobitoare, data cu oka bine inteles sa nu am pb cu aschiile si am pus bine inteles spirt pe lobul urechii, sa nu se infecteze alea alea etc.
Merge foarte greu cu scobitoarea si nu o pot baga pe toata deoareece e cam stramt si o impinge usor inapoi.
Voi ce metode ati folosit?

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Cu potricala!

| Sfinnx explică (pentru K0sti):

Poftim? ce ii aia?

| NH4OH a răspuns:

Eu am flesh de 8 mm, in process 10.
Cu scobitoarea vei merge foarte greu, trebuie să-ți cumperi spirale și nu de frumusețe. Alea se folosesc în special pentru a-ți mări gaura normală și pentru a o pregăti pentru un respectiv flesh ( tunnel ). Cumpără spirală de 2mm, apoi îți mai cumperi de 4, 6, din doi în doi de preferat, este suportabil și îți pui flesh când vrei tu la ce mărime vrei. Documentează-te înainte să arunci banii și timpul. Cu ce credeai că se mărește gaura urechii, cu furculița? laughing
E ok, acum ești documentată.
Baftă, fundă?

| Jessicathiemann a răspuns:

Doamne, cum sa faci asta cu scobitoarea? Nu stii la cate riscuri te expui? Ia un ac, sterilizeaza-l bine sau o branula sigilata, iar dupa ce ajungi la rezultatul dorit da bine cu sare cristale.

| Sfinnx explică (pentru Jessicathiemann):

Cum sa o fac cu un ac? Vreau de 5mm ..Doamne. Nu gaura normala, ptc am! vreau doar sa o maresc.