anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Remedii naturale şi eficiente pentru pete rămase în urma coşurilor?
Mulţumesc.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Singurele metode sigure de indepartare a petelor si urmelor lasate de acnee sunt :
microdermoabraziunea, phytopeelingul sau peelingul chimic.Primele doua se practica, cu succes in cabinetele cosmetice(bine dotate), iar cea de-a treia, tine de chirurgie plastica. Pe toata perioada tratamentului (indiferent de procedeu, se recomanda evitarea razelor solare si protejarea tenului cu creme si fond de ten cu protectie, mare solara (este de preferat, ca, oricare dintre cele trei sa fie facuta toamna sau primavara, cand ultravioletele nu sunt asa puternice). Orice creme, sau tratamente naturiste vei aplica, nu vei avea rezultatele obtinute de la cele trei procedee, enumerate mai sus. Iti recomand o consultatie la un dermatolog specializat in probleme estetice, care iti va indica procedura adecvata pentru problemele tenului tau.
Te pup!

| deeyutzza94 a răspuns:

Buna. Si eu am aceeasi problema. Nu am pete mari, abia daca se cunosc dar vreau si eu ten ''perfect''. Am incercat in ultimul timp sa ma dau cu crema seara si sa nu ma mai machiez deloc(pudra, fond de ten, rimel). Sper ca te-am ajutat. :*

| Rodicuta25 a răspuns:

1. Taie o lamaie in doua si aplica sucul pe pielea traumatizata. Asteapta 20-30 de minute, timp in care acesta se va usca, apoi clateste.
2. Bea lichide care contin aloe-vera, caci acestea iti vor purifica organismul. Daca ai o asemenea planta in casa, ii poti folosi sucul pentru tratarea cicatricelor. Aceasta are si vitaminele E, A si C, care iti vor hidrata si revigora pielea.

3. Incearca produse pe care le poti cumpara de la farmacie fara prescriptie medicala, cerand sfatul farmacistului.
4. Fa exercitii in fiecare zi, caci astfel iti va creste rata metabolismului si pielea se va regenera mai usor.