| anonim_2270 a întrebat:

sa va spun despre ce este vorba. mergeam p straga cu mama mai precis chiar p langa gura d metrou si acolo m-au vazut niste baieti care lucreaza la step1media si au iesit pe teren sa vaneze fete.si tocmai pe mine m-au vazut si m-au invitat impreuna cu mama sa ma duc cu ei la sediul lor adica la step1media(modeling, figuratie etc.) si m-am dus acolo o fata ne-a intrebat daca vrem sa ne inscriem la ei si mama a zis da a platit inscrierea 50 de lei si a zis sa venim la interviu peste 2 zile.cand m-am dus la interviu ne-a spus mai multe despre aceasta firma de modeling etc... au zis s vin sa fac poze foarte multe in jur de 100-150 de poze in 2 ore dar in trei tinute diferite adica sport, de zi obisnuita si intr-o rochie de seara. au mai zis ca trebuie sa urmez niste cursuri la ei ma rog asta am acceptat. dupa care a adus vorba de bani : contractul cu noi p un an costa 8 milioanee si mama a facut contractul a dat bani si ne-a spus s ne prezentam duminika de la 14-16 la cursuri (timp de 8 saptamani mi s pare nu mai stiu sigur) in fiecare duminika si luni sa vin nemachiata cu cele 3 tinute in plasa sa ma imbrac acolo si sa fac pozele acele 100-150 de poze.si azi am fost l cursuri a fost frumos am vb ne-am cunoscut in sfarsit. la sfarsitul cursului a zis ca data viitoare sa avem foaie, creion, pix servetele si apa intrebarea mea este pentru ce ne trebuie servetelele si apa?(si cine a mai fost si a facut cursurile la step1media vreau sa stiu si eu ce faceti dupa ce le terminati? tinand cont ca eu am 14 ani? aaa si ne-au mai cerut pentru noi fetele sa avem pantofi sau sandale orice cu toc mai maricel.asa.)dau FUNDA. MS :*

2 răspunsuri:
| Shuellen a răspuns:

Foaie creion pix servetele si apa sunt probabil pentru fotografi.

| ingeraspazitor97 a răspuns:

Hei :* sunt si eu la ceva in gen` si fac tot ce ai spus tu. faceti aprox 2 luni cursuri, cum am facut eu si dupa va cheama la prezentari.
funda?