| Dyana321 a întrebat:

happy Sa va spun povestea meabig grin Deci.Eu am 11 ani dar sunt mai dezvoltata la varsta mea am 1.50m si mi-a venit menstruatia etc. am si cosuri crying Si, vara aceasta ma apucasem sa fac sport(gimnastica, la tara la bunici adica stat in cap in maini etc.) nu ca as fi eu una care vrea sa slabeasca, ci voiam si eu sa mananc sanatos si sa am un corp sanatos, nu gras, ci un ten sanatos, un corp de sirena etc. Si uite ca dupa 2 luni de stat la bunici si facand toate aceste lucruri, aveam un ten frumos, un corp de sirena si dinti foaarte albi. Imi placea foarte mult look-ul meu noubig grin Dar, in ultimul timp a luat mama niste sucuri si mai in fiecare seara bau suc (acidulat!) de cand a inceput scoala imi iau mereu de la patiserie cate ceva "dulce" crying si m-am saturat, in fiecare zi mestec guma(si acumlaughing). Am facut prostia ca la inceputul scolii sa ma inscriu la cursuri gratuite de handballl. Am facut cativa muschi mai ales la fese si nu imi mai place de mine, pentru ca nu mai am un corp de fetita, ci mai mult unul de barbat laughing Ce sa fac va rog sa-mi revin? Mestecatul gumei deja a devenit ceva de care nu ma mai pot dezlipi crying Mananc seara, chiar acum am mancat cartofi prajiti etc. si mi-e rau. Va rog, ajutati-ma! Vreau sa revin la corpul normal crying Multumesc anticipat!

Dau funda pentru cine ma ajuta sa scap de aceasta problema. happy Va multumesc! kiss

Răspuns Câştigător
| mabo a răspuns:

Eu iti spun ceva c unii pot contraria dar iti spun din propria experienta. daca vrei sa scapi de acei muschi clar trebuie' sa te lasi de acel sport,cat despre celelalte:sucurile acidulate fac rau cat nu iti poti imagina,scapa de ele! mananca mai mult fructe (lasa dulciurile, nu de tot dar nu mai mank zi de zi si inainte de masa), incearca sa ai vreo 6 mese pe zi care sa nu fie foate bogate(acestea ar trebui sa contina printre altele si legume iar carnea sa fie slaba preferabil peste sau pasare, si SA NU CONTINA PRAJELI acestea pot fi o cauza a tenului "bolnav")mananca cat mai variat posibil si niciodata sa nu ai stomacul gol si nc sa nu mananci pana te saturi.pentru sanatatea tenului,parului si unghiilor bea un pahar de lapte in fiecare seara, spala-te pe dinti imediat cum te trezesti si seara exact inainte sa te culci, guma iti face rau mai mult la stomac.incearca sa faci in asa fel inkt ultima masa din zi sa fie cu cel putin 2 ore inainte sa te culci, exercitiile fizice nu trebuie eliminate total din viata ta.cand iti vine sa rontai ceva sau sa bei suc mananca un fruct sa fa-ti un suc natural. evita mancarurile fast food si alte chestii cumparate, eventual pentru cosui ai mai putea folosi crema gerovital plant pentru acnee(e foarte buna)succes mult. funda plssssssssss?

7 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

Pai pentru inceput incearca sa shimbi guma de mestecat(pentru ca atunci cand mesteci stomacul produce acid pentru ca crede ca va primi de mancare sa zic asa dar tu tot mesteci si mesteci si stomacul tot nu primeste nimic, de aceea o sa ti se faca foame si te va durea si burta) cu altceva mai sanatos, de exemplu un fruct.Acum daca ai pus ceva muschi pe tine sau in greutate nu e nici o problema deoarece inca nu te-ai dezvoltat complet, si cu timpul cum o sa cresti in inaltime o sa se remedieze toate problemele.Si doar pentru ca ai ceva ''muschi'' asta nu inseana ca nu mai esti fata! Ci din potriva la unii baieti li se pare atractiv o fata cu asemenea performante fizice. Oricum o sa treaca!winkingSi pentru faza cu patiseria si asta, daca nu te poti abtine nu mai lua bani la tine si rabda(asa fac eu si tine, pana la urma m-am obisnuit)! Mai degraba i-ati niste fructe chiar si un sandwich decat prostiile alea! Ai grija de tine si nu uita, esti o fata frumoasa! Pup

| Anestezia a răspuns:

Nimic nu-i imposibil.Poți renunța la proastele tale obiceiuri.
Mestecatul gumei , proastă alegere,crede-mă pe cuvant! Și oricum, la vârsta ta de 11 ani , 1.50 nu e deloc ceva anormal .Din contră,e foarte bine,te dezvolți in regulă.Și.faza cu menstruatia,nu-i problemă! Nu e cine știe ce chestie să iți vină ciclul la 11 ani.Cunosc și eu fete care au trecut prin asta.E foarte bine.Nu contest,poate că era șiii mai bine,dacă ți-ar fi venit puțin mai târziu,dar merge !
    Spuneai adineaori,că ai avut un corp frumos în vacanța de vară.Era foarte bine.Dacă vrei să scapi de mușchii ăia,lasă handbalul! 

Baftă!

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Si ce ai devenit femeia-barbat nu? ei las' ca e bine asa

| ir3al a răspuns:

Gandeste-te ca toate acestea nu iti fac bine si ca nu vei mai arata asa cum vrei tu. Daca poti face un lucru, de ce sa nu-l faci? Ambitia scumpa mea.Scrie pe o foaie :''Astazi nu mananc cartofi prajiti'' si dimineata cand te trezesti citeste. Poate pare prostesc dar functioneaza.Asta era parerea meabig grin

| sophieLY a răspuns:

Aici e o chestie cam aiurea,nu stiu cum sa iti raspund,pentru ca,vezi tu,mai toata lumea e interesata de aspectul fizic,sa manance sanatos etc. dar altii cred ca viata e scurta si trebuie traita. Sunt de parere ca oricat ai incerca sa iti creezi un 'look' vei duce mereu dorul dulciurilor si fast-food-ului. Sa mananci in exces poate duce spre o problema grava,dar nu iti face griji in legatura cu corpul tau de pe acum, adica, serios ai 11 ani! In fine, incearca sa mananci fructe, legume etc dar nu iti recomand sa te chinui atat sa ai o dieta regulata pentru ca te vei stresa si decat sa faci asta mai bine relaxeaza-te si fa cum crezi tu. Nu te complica de la varsta asta in legatura cu felul in care arati. Crede-ma o sa iti fie mai bine asa!

| Dyana321 explică:

Nu! Ba chiar am mentionat in cele spuse de mine ca nu sunt una care vrea sa slabeasca, ci doar sa manance sanatos, multe fructe si legume, sa fac sport etc. Nu vreau sa slabesc sau sa ma infometez! In niciun caz!winking

| mariancoman a răspuns:

tu ti-ai format o parere gresita despre cum arata corpul tau parere pe care din pacate multe fete de seama ta o au, asta va face ca de la varste foarte mici asa ca a ta sa va ganditi la tot felul de diete si de exercitii de modelare a corpului