| TwixulDrept a întrebat:

Sambata merg in excursie cu clasa la Sinaia si nu stiu cu ce sa ma imbrac ( ceva mai confortabil ca mergem cateva ore cu autocarul ) vreau sa fiu asa mai bine imbracata mai ales ca vine si baiatul care imi place. Heelp pls :* dau si fundita big grin

Răspuns Câştigător
| Lady.Love a răspuns:

Cel mai simplu e in blugi, un tricou cu maneca lunga care iti place si eventual un hanorac in caz ca ti-e frig. Intr-o excursie n-ai cum sa te imbraci elegant, deci trebuie sa alegi ceva sport.
Distractie placuta!

6 răspunsuri:
| TwixulDrept explică:

Multumesc pentru raspunsuri iar marionel am pus intrebarea pentru un raspuns cu ce sa ma imbrac nu ai unde strange puncte?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu pot sa cred! Nu te doare?

| Aiurita a răspuns:

Daca mergeti la Sinaie pentru sky sau sanie, etc, atunci nu cred ca te-ai smti foarte bine in blugi mai ales ca materialul se va uda si vei raci. Mai bine i-ati o pereche de pantaloni de fas [daca ai] care sa stea frumos pe tine si sa fie si comozi. O fata poate fi frumoasa si imbracata in trening. Deci asta ar fi una, dar daca nu mergeti pe partie atunci ai putea sa-ti iei si o pereche de blugi in care sa te simti ok.
Sper ca te-am scos din dilema :*

| dyddyyyx18 a răspuns:

Imbraca-te asa cum te imbraci intr-o zi normala de scoala.winking
P. S.: Have fun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as sugera sa te imbraci ca o floare!

| chrysa99 a răspuns:

Ei bine in ceva Casual(confortambil) si frumos tot-odata, ei bine ce crezi tu ca-i mai frumos si confortambil din garderoba ta, nu pot exact sa-ti spun caci nu iti stiu garderobawinking... Ei bine Distractie placuta!