| claudia22229 a întrebat:

saptamana asta imi fac cumparaturile pentru paste, dar inca nu stiu ce haine sa imi cumpar, cine ma ajuta cu niste idei, site-uri (nu neaparat de unde se cupmara haine, pentru ca nu vreau sa imi iau de pe net) ofer funda happy

4 răspunsuri:
| christine044 a răspuns:

Desi nu e tocmai cea mai frumoasa vreme de primavara, o gecuta practica ar fi o idee buna. Eu mi-am luat recent una crem, din imitatie de piele, foarte simpatica si usor sifonata.

| Baby a răspuns:

Pffai de unde sa incep? eu sunt obsedata de fashion asa ca ti-as putea scrie pagini intregi aici.big grin
o sa iti dau idee de vreo 3 outfituri si daca vrei mai multe iti dau idul meu de messengerbig grin

1. Fusta cu talie inalta stramta, depinde din ce oras esti, la mine se gaseste in stradivarius, cu un maieu si o geaca de piele neagra + botine cu toc sau balerini.

2. pantaloni scurti, tricou cu ceva modele sau simplu bagat in pantaloni, la pantaloni o curea mare "impletita" maro, o geanta frumoasa XXL, ochelari de soare, balerini / mocasini.

3. Am vazut o poza pe net si e absolut superb outiftul.
Un trenci bej cam pana unde ti-ar veni o fusta scurta, adica nu chiar pana la genunchi, putin mai sus + pantaloni scurti maro + dress maro + o camasa mai vaporoasa, sau bluza, alba + lanturi + geanta + botine bej sau mocasini.

Si iti mai dau unul bonus big grin
Sacou negru + tricou mai larg tot negru + Pantaloni mai deschisi la culoare cu rupturi + un plic dragut sau o gentuta stil Chanel neagra + tocuri sau mocasini, la alegere.
Daca mai vrei ideei da-mi un mesaj privat si o sa iti dau idul meu. Pupici:*

| 10011993 a răspuns:

Eu mi-am cumparat: o geaca de culoare gri din piele ecologica, o pereche de blugi, o pereche de tenesi gri cu sireturi colorate si doua bluze cu fontite( una blue si una alba), precum si o gentutza gri micuta!:* sper ca te-am ajutat.asta daca este stiulul tau:*

| Beautyapple a răspuns:

Www.debenhams.com Poti lua si de pe net dar au si magazine in malluri(cam prin toate). Da click sa vezi o jagheta suuper pentru vremea de azi...http://www.debenhams.com/......0494686_-1
Succes la cumparaturi! Funda?