| andrutza_8803 a întrebat:

Saptamana trecuta mi-am vopsit parul...blond...(eu il am bolnd inchis....sau saten deschis)mi-a iesit un blond prea ciudat...asa ca am vrut sa fac altceva... si ma gandeam si:"hmm...ceva nou" am vrut sa imi fac un rosu-maro... ceva de genu...pricum sa iasa un maro inchis cu nuante de rosu... asa ca am combinat un saten..destul de inchis...si un roscat inchis....crema de la garnier fara amoniac... mi-a iesit rosu... aprins... nu imi sta rau...mi se potriveste...dar nu ma pot obijnui cu rosu asta in cap... pot acum sa'mi vopsesc din nou cu un maro? Pareri? Mersi

3 răspunsuri:
| andrutza_8803 explică:

Nah... am si probat...sunt in asteptare de a vedea ce iasa la parul meu... big grin sper doar sa nu raman cheala...laughing))

| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Daca dai cu saten peste rosu, ar trebui sa iti iasa ceea ce ai vrut initial.un ciocolatiu cu reflexe roscate.
Spune-mi cum a iesit?

| 愛日本 a răspuns:

Buna.Pentru mai putine rezultate nedorite si incercari esuate care pot provoaca distrugerea parului iti recomand sa mergi la salon si o sa-ti iasa cum doresti.Iti ia in jur de 50 lei, cel putin il faci cum trebuie