| izzzzzzi a întrebat:

saptamna viitoare ma duc la teatru..si avand in vedere ca este seara la 19 o sa fie frig..asa ca m-am gandid sa ma imbrac cu rmatoarele haine:
-geaca (de-aia verde laughing )
-blugi
-un bluzon pufooos
-si bocanci

E ok? adica nu am mai fost pana acum si nu stiu cu ce sa ma imbrac...totusi ar trebui sa schimb ceva? ^_^

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fatuca aia, tulai doamne. ^^laughing
Este ok, te imbraci cum te simti tu bine.

| izzzzzzi explică (pentru anonim_4396):

Doamne fata aceea cred ca nu a vazut o geaca verde... =]]

| anonim_4396 a răspuns (pentru izzzzzzi):

Care fata?laughing

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ar fi mai ok daca ti-ai lua fusta cu dres gros, la teatru se cam cere un anumit dress-code chiar daca nu te intreaba si verifica nimeni la intrare, e un lucru de bun simt. Ai putea daca ai in loc de bocanci sa-ti iei botine sau cizme.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai mai iesit niciodata la ora aia pe afara? Vezi si cum este vremea in acea perioada si te adaptezi.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Tinuta asta e buna de stat la rand la ceapa. La teatru oamenii se duc imbracati elegant, barbatii in costum sau pantalon si sacou, cravata etc. Damele, nu stiu bine sa descriu dar in concordanta, nu in culori tipatoare. La teatru nu vine Metalica sa dea spectacol.

| izzzzzzi explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Doamne... daca tie verdele inchis ti se pare tipator...tu ai vazut breo geaca verde? ^-^

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru izzzzzzi):

Vezi ce a scris autorul la pozitia - geaca, si cum se strica el insusi de ras. Te imbraci cum crezi. Pana la urma ce pui pe deasupra nu o fi asa important pentru ca aia ramane la garderoba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

^
asta-i doliu deja

| Ingognito a răspuns:

Cat timp iti place tie nu conteaza ce cred ceilalti

| urseyul a răspuns:

Pai pentru o seara la teatru merge sa te duci toata in negru daca chiar vrei sa fi putin eleganta sau eu stiu mai deosebita bocanci blugi negri, bluzon tot negru iar geaca verde merge daca restul este negru