| puddy a întrebat:

Se mai poarta asa ceva vara asta? : http://1.bp.blogspot.com/......strom.jpg. Intrebarea mea este daca se poate purta asa ceva vara, adica sa nu fiu privita ca o ciudata pe strada :)). si cam cu ce ar merge asortata ma gandeam la niste cizmulite dinacelea de vara crosetate, sau o pereche de sandale cu toc inalt. Astept pareri

Răspuns Câştigător
| bianca9422 a răspuns:

Imi place mult!
nu am idee(sincer) daca se poarta sau nu dar nici nu am vazut materialul din care e confectionata la categoria "asa nu" vara asta.

ar merge cismulitele acelea daca esti inalta pentru ca deja o piesa in partea de sus si cu talpa joasa nu te avantajeaza daca nu esti inalta

daca nu esti, merg ft ok si sandalele

asorteaza cureaua de la mijloc cu sandalele sau cismulitele

P.S. chiar daca alegi sandale cumpara-ti si cismulite din alea crosetate
eu mi-am luat si merg aproape cu orice, ma simt atat de bine love struck

vara frumoasa sa ai!

5 răspunsuri:
| dublud a răspuns:

Buna.
Parerea mea e ca daca as vedea o fata imbracata asa pe strada mi-ar parea rau de ea, moda e moda dar daca ar fi la moda sa iti legi o testoasa de cap ai face asta? nu cred. eu zic sa o lasi in dulap. Fiecare cu parerea lui.
Bye

| TwixulDrept a răspuns:

De ce nu? Fiecare se imbraca cu ce-i place.Nu e chiar ce-a mai fericita alegere dar cu o curea mai mare in talie si niste cizmultite cum ai zis tu ar merge.Conteaza sa-ti placa tie cum arati...

| Adișa_9127 a răspuns:

Mie chiar imi place:X.Desi mie nu mi-ar sta bine in asa ceva rochitaa este superbaa:X.Si app ar merge cu o pereche de sandale cu toc inaltt:X.Ar fi superb

| ºPishcotº a răspuns:

E superba!

| EmilyWasHere a răspuns:

Nuuu cred :].