Nu il decolora deoarece acea substanta iti poate face rau la scalp din cate stiu eu. + ca par brunet au putine fete si este super daca este natural
Te recomand sa nul decolorezi caci uni pot sa sa piarda impresiile bune fata de tine,,,
Buna! eu inca nu inteleg de ce toata lumea se sperie de declorat
. deci, nu are nimic, atat timp cat stii sa il ingrijesti dupa. e bine ca tu vrei sa ajungi la roscat si nu la blond. ca asa ar fi un pic mai dificil. ia-ti un decolorant, iti recomand ceva de la kalos. apoi o sa iti ramana un blond portocaliu. te sfatuiesc ca dupa sa iti cumperi o vopsea fara amoniac. sa nu il intoxici prea tare cu o vopsea mai tare excat dupa decolorare. iti recomand, cum recomand tuturor, casting creme gloss, se merita.
eu m-am decolorat de la brunet la blond, dar cu o ingrijire buna dupa, nu o sa ai probleme. foloseste un sampon si balsam pentru par vopsit dupa si iti poti face o data la o saptamana o masca cu ulei de masline. o sa fie bine! bafta!
Pai.depinde cati ani ai.adica daca ai 14-15 ani nu merita sa te decolorezi de la varsta asta... Daca ai mai mult atunci fa tot ce ti-a spus LadyGA.asta ti-as fi spus si eu