| EmylyaEmy a întrebat:

Am si eu o problema...
De vreo 1-2 saptamani imi cam cade parul. Am facut analize si nu am nimic. Sunt in parametrii cu toate...

Inca ma gandesc de la ce poate fi... Voua va cade in aceasta perioada?

Ma gandesc ca poate fi de la schimbarile climatice, de la schimbarea mai-iunie, nu mai stiu ce sa cred. Am auzit pe multi spunand ca de la stres, insa nu cred. sad Sunt foarte dezamagita pentru ca numai eu stiu prin cate am trecut sa am parul atat de lung, iar acum raman fara el... sad

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioi, cunosc sentimentul. Am avut si eu muuulte perioade de genul, in care imi caudeau foarte multe fire.
In medie, ar trebui sa-ti cada aproximativ 100 de fire pe zi, deci... acum presupun ca nu mai pare asa ingrijoratoare situatia. laughing
Fa-ti masti. Foloseste otet/ otet de mere.
O masca ai putea sa o faci din unul sau doua galbenusuri de oua si o lingura de ulei de masline.
Aplic-o la radacina!
Dupa ce te speli cu sampon, limpezeste-ti parul cu otet. (otet+apa; sa fie o parte apa- o parte otet).

Te pup :*

| Lαrisα a răspuns:

Tuturor ne mai cade parul. Si eu am avut parul foarte lung (aproape 1 m) si il aveam destul de rar. Si acum imi cade. Incearca sa folosesti un sampon pentru regenerare, poate are efect.

| oanaro a răspuns:

Buna! Iti recomand cu incredere aceasta crema-tratament din ingrediente naturale:
http://olx.ro/......27NVx.html

| Elly94sweet a răspuns:

Stres,alimentatie proasta, menstruatie...sti ca normal este sa-ti cada 100 fire par pentru regenerare? este normal.

| SWEETY777ffff a răspuns:

Daca anaizele tia-u iesit bine inseamna ca nu ai probleme cu vitaminele, totusi incearca sa mananci fructe si legume cu un aport mare de vitamine.Sa sti ca poate fi pe baza de stres sau ai scalpul uscat incearca sa bei mai multe lichide si schimba-ti samponul.

| Diiona a răspuns:

Am avut si eu o problema asemanatoare ca a ta iti recomand sa faci saptamanal masti pentru par din ou, ulei de ricin, ulei de masline sau pur si simplu sa aplici niste ulei de cocos pe tot parul in special la radacini si dupa sa folosesti acest sampon http://sunnypharma.ro/......250ml.html care pe mine personal m-a ajutat foarte foarte mult si care chiar este eficient