Aropo almeu a costat 500 lei...nu mi s-a parut o suma enorma dar poate costa si mai mult in functie de ce fel de aparat e...
Salut! Depinzând de vârsta ta, ar putea să se micșoreze ori să-ți 'dispară' de la sine, pe măsură ce te maturizezi.
Din pacate, nu. E o vorba: ''baba la frumusete sufera''!
Incerci si tu sa zambesti mai putin in acesti doi ani, dar dupa te vei simti bine, cand vei avea o dantura frumoasa!
Nu, nu am avut. Dar la varsta ta, nu cred ca se mai poate corecta de la sine. Deoarece densitatea osoasa nu mai este atat de '' flexibila''. Si trebuie automat aparat dentar.
Cam piperat pretul, dar ce nu face omul ca sa fie sanatos?
La varsta ta dintii sunt inca in crestere asa ca va disparaea strungareata fara apparat dentar, aparatul dentar se foloseste la o crestere armonioasa a dintilor cat si indreptarea lor in cazul in care au inceput sa creasca stramb/
Se poate rezolva si fara aparat dentar cu ajutorul fatetelor, insa este destul de costisitor. inca un minus este faptul ca dintii trebuiesc slefuiti, iar daca ai o dantura sanatoasa nu merita sa ii strici. Iti recomand sa apelezi la aparatul dentar!
Da, se poate, eu am purtat aparat timp de 1 an si jumatate si am ramas fara strungareata
DaciaRomania întreabă: