Eu am 4 parfumuri care ma reprezinta total.
Code - Armani
Serpentine - Roberto Cavalli.
Mademoiselle - Chanel
Ultraviolet - Paco Rabanne
Am 3 parfumuri care imi plac foarte mult si rezista cam o zi
Little white dress-Avon
Boss(for women ) -Hugo Boss
Euphoria-Calvin Klein
In general toate parfumurile scumpe persista.
diesel este un parfum "tare", d&g -the one este putin "dulce", chanel - coco mademoiselle este persistent si miroase a "doamna", dior-j`àdor- are un miros perfect pentru o seara romantica, escada-escada marine grove-este un parfum frutal de care te indragostesti pur si simplu, guerlan paris-idylle -pur si simplu un miros feminin si destul de scump. depinde si ce fel de parfumuri preferi tu, eu ti-am facut o lista cu ce-mi place mie.
Alien de la T.Mulger. rezista pana a 2 zi. sau Tresor de la Lancome. stine si dupa spalarea hainelor. sau Amarige-Givenchy sau dolce vita sau dior sau poate chiar daca iti plac bomboanele Lolita Lempika foarte dulce. si Pacco Rabanne.:d atata stiu sa persiste mult!:p
Total de acord cu CK Euphoria. Dar am avut o surpriza neplacuta cumparandu-l de la Ina Center (adica era fals, pentru ca nu se compara cu cel cumparat din Sephora la persistenta). Cele de la Casharel persista foarte mult (dar mie nu imi prea plac), si am descoperit de curnad Rose The One de la Dolce-miroase minunat. Marc Jacobs de asemeanea persista (lola e genial pentru iubitoarele de parfumuri florale). Si Bvlgari Omnia Amethyst miroase foarte bine si e super persistent.
Flavius_Stanciu_1996 întreabă:
maphiotul întreabă: