| Etana a întrebat:

Ce parere aveti despre paltoanele pana putin sub genunchi (cam 2-3 cm)? Se poarta, sau se mai poarta, sau este demodat asa un palton? Mentionez ca negru e culoarea lui.

Răspuns Câştigător
| Aditzza213 a răspuns:

Se poarta!

5 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Sunt foarte moderne si cochete, am si eu unul alb dar este deasupra la genunchi cam 1 cm

| Bondarel99 a răspuns:

Eu nu prea am mai vazut la femei astfel de paltoane...eu aveam de gand sa-mi iau dar nu am gasit in magazine.Mie imi plac, sunt mai bune iarna, nu imi plac alea scurte.De purtat nu stiu daca mai sunt la moda, dar nici nu conteaza, tot ce conteaza e sa te simti bine in hainele tale.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Asa mi-am cumparat anul trecut eu un palton, pe care l-am purtat si anul asta si mi-a venit fff bine si am primit numai complimente imbracate cu el. Al meu e cu vreo 3 cm pana sub genunci, croiala dreapta, negru, dintr-o stofa finuta de lana si cu accesorii de blanita naturala (mansete si guler). a fost mai scump, ce-i drept, dar s-a pastrat si anul acesta in stare perfecta, e foarte elegant si ideal atunci cand il port peste o rochie/o fusta lunga pana al genunchi pentru ca nu mi se intampla sa mi se vada de sub palton tivul fustei/rociei. iti recoamnd sa ti-l cumperi si tu. Sa ai un an bun!

| Conner a răspuns:

Sunt super mie imi plac

| คηηє a răspuns:

Paltoanele inca se poarta sa stii... Mai ales cele negre sunt dementiale. Ti-l recomand : )... Have a good day!