| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna seara...de ceva timp cateva luni bune ma dor muschii biceps dar doar cand fac anuminte lucruri deci cand tin bratele indoite, astazi puneam perdelele iar inainte sa termin cu cateva minute au inceput sa ma doara tare de tot, acelasi lucru mi se intampa si la muschii de la piciorul drept partea de jos dar nu asa tare iar rareori in partea de sus... oare mi se atrofiaza muschii sau e din cauza ca ma fortez?

Răspuns Câştigător
| Okkultist a răspuns:

Problema descrisa de tine poate avea diferiti factorii, de ordin intern sau extern.
In primul rand, in urma celor descrise de tine ar insemna,, solicitarea bicepsilor", aceasta grupa de muschi cand este solicitata doare, respectiv,,, celebra",, Febra Musculara".
Muschiul dupa ce este solicitat trebuie sa se hidrateze corespunzator prin apa la temperatura camerii.
De asemenea dupa un efort fizic excesiv sau continu in cazul tau trebuie sa aiba timp sa se odihneasca, in caz contrar durerea poate sa persiste, incluzand diversi factori.
Sfatul meu este sa nu mai fortezi acesti muschi si 4, 5 zile sa nu recurgi la exercitii fizice.
Incearca crema cu spiriulina de la herbagen, este in jur de 8 lei si ajuta in,, febra musculara".
Prin masaji regulat, o alimentatie buna, si o hidratare corespunzatoare ar trebuie sa iti treaca durerea sau macar sa se,, retraga" putin.
In rest un ai ce face.
Daca problema persista in continuare, dupa 4, 5 zile si durerea nu se estompeaza iti sugerez sa te prezinti la doctorul de familie, prin programare, daca nu te programezi vei plati o taxa de 10 respectiv 11 lei. (Asa este in general).
Sper ca te-am ajutat, o zi buna!

1 răspuns:
| sonyc3l a răspuns:

Poate sa fie din cauza ca fortezi sau sa fie o mica febra musculare.