Chiar pot sa-ti zic eu pentru ca sunt in cunostinta de cauza. Nu mai stiam ce sa ma mai fac cu ele am fost si la dermatolog da nimic, nu-mi treceau! Pana cand mama s-a interesat de la o colega ce ar fi bun pentru cosuri si i-a zis ca sapunul cu sulf ii foarte bun. Si mi-am luat si ma spalam cu el odata la 6 ore timp de 3 luni. Dupa 3 saptamani deja se vazuse diferenta! Deci iti recomand chiar acel sapun. II foarte bun! Succes. funda?:*
Are mai multe intrebuintari si chiar ajuta: la acnee (te speli dimineata si seara pe fata), e bun la eczeme, la candidoza...E bun, ce mai! E in jur de 3-4 lei, nu mai mult.
Depinde ce fel de forma de acnee ai. Mai poti folosi Zynerit (o solutie acida cu care sa te dai - da rezultate) si chiar Mibazon (e un unguent de uz veterinar, dar mai conteaza daca iti dispare acneea?).
Cred ca da.
Eu am auzit ca sapunul de sulf este bun pentru cosurile de pe spate.
Buna! Da este adevarat, dar trebuie sa te speli cu apa pe fata te dai cu sapun si stai cateva minute. Prea mult timp sulful poate dauna!
Nu este destul, iti spun din proprie experienta. poate o sa le usuce pe moment, dar totul vine din interior. te sfatuiesc sa te duci la un dermatog, indiferent daca nu ai probleme majore cu tenul. ai devreme sau mai tarziu o sa ai o explozie, deci nu pierde timpul si du-te la dermato! succes :*
lov3barbie întreabă:
Emma52 întreabă:
DaciaRomania întreabă: