| Maryna78 a întrebat:

Este adevarat ca sapunul cu sulf este foarte bun pentru acnee? Daca da. este eficient sa imi fac o masca cu acest sapun ca sa imi treaca acneea?

Răspuns Câştigător
| paaauul a răspuns:

Chiar pot sa-ti zic eu pentru ca sunt in cunostinta de cauza. Nu mai stiam ce sa ma mai fac cu ele am fost si la dermatolog da nimic, nu-mi treceau! Pana cand mama s-a interesat de la o colega ce ar fi bun pentru cosuri si i-a zis ca sapunul cu sulf ii foarte bun. Si mi-am luat si ma spalam cu el odata la 6 ore timp de 3 luni. Dupa 3 saptamani deja se vazuse diferenta! Deci iti recomand chiar acel sapun. II foarte bun! Succes. funda?batting eyelashes:*

5 răspunsuri:
| Cruciuliță a răspuns:

Are mai multe intrebuintari si chiar ajuta: la acnee (te speli dimineata si seara pe fata), e bun la eczeme, la candidoza...E bun, ce mai! E in jur de 3-4 lei, nu mai mult.

| GregHouse a răspuns:

Depinde ce fel de forma de acnee ai. Mai poti folosi Zynerit (o solutie acida cu care sa te dai - da rezultate) si chiar Mibazon (e un unguent de uz veterinar, dar mai conteaza daca iti dispare acneea?).

| Anabelle1203 a răspuns:

Cred ca da.
Eu am auzit ca sapunul de sulf este bun pentru cosurile de pe spate.

| StarGamer a răspuns:

Buna! Da este adevarat, dar trebuie sa te speli cu apa pe fata te dai cu sapun si stai cateva minute. Prea mult timp sulful poate dauna!

| Caitlyn14 a răspuns:

Nu este destul, iti spun din proprie experienta. poate o sa le usuce pe moment, dar totul vine din interior. te sfatuiesc sa te duci la un dermatog, indiferent daca nu ai probleme majore cu tenul. ai devreme sau mai tarziu o sa ai o explozie, deci nu pierde timpul si du-te la dermato! succes :*