Hei..eu cred ca nu samponul e vinovat pentru matreata... vreau sa spun sa iti clatesti parul bine bine dupa ce l-ai spalat cu sampon adica sa nu lasi nici un pic de sampon pe par...
daca vrei poti incerca si sa-ti clatesti parul la final cu putin otet (o lingura la 1 litru de apa si sa clatesti parul cu el) la inceput poate o sa ti se pare ca parul miroase a otet dar nu tine decat pana se usuca parul.
bafta multa!
Si mama are probleme cu matreata si foloseste Clear, a scapat de tot de ea. Plus ca acum au scos niste tipuri noi [pentru scalp sensibil si altele]. Merita sa incerci, mai ales ca nu-s nici scumpe.
O alta varianta ar fi sampoanele medicinale Klorane [le gasesti la farmacie] sunt putin mai scumpute dar merita.
http://klorane.ro/index.php?opt=pentru_par&mnu=0
Sper ca te-am ajutat.
Matreata o faci si daca nu te clatesti bine, trebuie sa dai cu multa apa dupa ce te speli si nu o sa mai faci asa multa matreata
Eu folosesc Dan Free, sampon anti matreata.Combate matreata si seboreea capilara. Mie mi-a folosit si acum chiar nu mai am matreta.
Foloseste sampoane medicinale din farmacii precum Squanorm, Vichi, Selsun, Stieprox. SSunt intr-adevar mai scumpe cam 40 50 RON dar isi fac treaba. Important e sa gasesti unul care sa ti se potriveasca. Eu am cheltuit ceva bani pana am nimerit unele care sa-mi faca bine. De exemplu am incercat Nizoral am dat pe el 46 de lei si nu a fost bun de nimic in schimb la altii am auzit ca a dat rezultate. Deci depinde de par.
Bafta!
Buna seara! Adevarat a inviat! Ai putea sa folosesti syoss e cel mai bun!:X:X sper ca ti-am fost de folos
Buna, eu folosesc garinier fructis anti dandruf, am incercat foarte multe si asta e cel mai bun. Te sfatuiesc sa faci la fel, cumpara un sampon mic in fiecare luna si o sa vezi care ti se potriveste. Trebuie mentionat ca dermatologii din tara nu sunt foarte documentati pe latura asta si nici ei nu iti pot fii de mare ajutor. Bafta
Pai uite aici mam documentat si am aflat sa daca iei 10 aspirine si le zdrobesti incat sa fie praf le pui intr-un sampon si te speli cu el cel putin o saptamana... pai si eu inca folosesc tratamentul si imi e de folos
Iti recomand dove antimatreata este foarte bun sau... de la lifecare un sampon cu urica exceptional. la mine a dat rezultate atat pentru matreata cat si pentru ingrasarea parului
cateva sfaturi eu stiu asta
1.nu spla parul in fie care zii so sa ai cata mai multa matreata
2.la o saptamana splate
3.cumpara samponul : Harmoney natural si ultimul pas
4. spalete cu apa mai rece intre calduta si putin rece si
5.renunta la fixativ si aparate de [ar
Alex10092003 întreabă: