| Pepsy92 a întrebat:

Buna-seara,

M-a batut acum 2 zile un gand sa imi fac operatie estetica la nas, problema e ca nu stiu cum merge treaba si in plus 2500 de euro mi se pare cam mult. Am inteles ca daca ai asigurare de viata costa mai putin, undeva pe la 10, 20 milioane. Este adevarat?

Răspuns Câştigător
| malina1111 a răspuns:

Da eu cred ca e adevarat! si mai ales de ce ai vrea sa iti faci operatie la nas! nasul tau e frumos asa cum e nu trepuie sa il operezi! plus ca doare! mai bine nu te mai opera! si nu se stie daca iese perfect operatia unele femei s-au operat si au iesit oribil uite aici:http://frumusete.ele.ro/images/poze/operatii_4.jpg mai depinde si de domnul/doamna care iti face operatia! FUNDA?

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Asigurare de viață?
Mergi la O.R.L. și vezi ce informații primești!
Pa, pa.

| Pepsy92 explică:

Multumesc!

| TomaTamaraTania a răspuns:

Tine-ti nasucu tau ca nu-i urat! Din cat am vazut din poza. Dupa aia poate ai numai probleme, suferi la operatie, apoi poate o sa ai probleme de respiratie sau cine stie. Ce are nasul tau? Cu asigurare sau nu daca dai de un medic nepriceput poti avea numai probleme. Daca gandul asta persista la tine, iti recomand sa te informezi FOARTE bine la medici, asigurari si sa pui intrebarea asta la rubrica "Sanatate". Dar a fost un caz (am citit intr-un ziar italian) in care o femeie si-a marit sanii intr-o clinica bucuresteana. Si-a facut si asigurare. Totul bine si frumos. Dupa un an a inceput sa aiba probleme, protezele i-au alunecat si i s-au deformat sanii. A fost nevoita sa isi amane nunta si a dat in judecat clinica respectiva pentru ca au fost neseriosi si n-au respectat contractul de asigurare.
Gandeste-te bine! Poti avea noroc, nu toti o patesc dar se merita? Eu cred ca nu!
Bafta!

| AlexandraM888 a răspuns:

Din cate stiu asigurarea de viata nu acopera operatiile estetice ci doar cele necesare, deviatie de sept in urma careia trebuia si rinoplastie dar eu asa stiu ca ceea ce iti doresti tu sa faci de la sine nu ti le acopera nimeni nici macar 5%! Oricum rinoplastia este cea mai dureroasa operatie, are simptomele postoperatorii cele mai dureroase, nu iti recomand decat daca este imperios necesar sa ti-l operezi!

| ZmeurikMik a răspuns:

Nu te opera.happy Nicio operatie la nas nu a iesit cum a vrut diecare omhappy Cunosc o persoana care si-a facut operatie la nas. l-a facut mai urat si i s-a suptiat vocea...x_X Sfatu meu. Nu da banii degeabahappy