Odata cu ciclu menstrual au aparut,placa de intins parul,vopselurile pline de chimicale,si sampoanele pline de E-uri cancerigene. efecte? par ars,cadere de par,subtierea firelor, atacul chimic al scalpului, sfat? orientare spre produsele naturale folosite de bunicii nostri.
Nu mi-am vopsit parul, nu mi-l intind. Deci...
Incerca samponul fortifian nuc&rozmarin de la cosmetic plant. Si eu aveam gras si plin de matreata. L-am gastit la farmacie si a costa in jur 10 lei. Matreata a disparut si parul nu mai era gras dupa prima spalare. Il folosesc pana in prezent si sunt foarte multumita de el. Sper sa fie ok si pentru parul tau. Despre caderea parului insa nu stiu nimic.
Buna! Si eu avut probleme de genul asta dar le-am invins cu ajutorul samponului Head & Shoulders.E foarte bun.Probabil ca ai auzit de la mai multe fete ca nu-i bun si ca face matreata, dar nu ai cum sa stii asta din moment ce nu l-ai incercat.Eu am avut samponul Head & Shoulders cu mere verzi si mi-a facut bine insa nu am scapat de problema caderii parului.Acum mi-am cumparat un sampon de la Elseve cu arginina, inca nu l-am incercat dar sper sa fie bine.Ma confrunt cu caderea parului din vara anului 2012 si cred ca o sa raman cheala daca mai continua sa cada. Oricum mult succes!:*