Eu stau sub jetul de apă și 40 de minute ( iubesc apa enorm), nu văd vreo legătura cu asta.
Încercă să te speli cu apă călduță nu fierbinte, deoarece apa fierbinte irită scalpul, deci produce sebum, și să lași părul să se usuce el singur, fără feon, iar dacă folosești balsam, să aplici doar pe vârfuri, atât.
Ai mai putea după ultima clătire (șamponare clătire, balsam, clătire) să te clătești cu apă și otel - 2-3 linguri de oțet la 1-2 l de apă, iți face foarte bine la păr mai ales la părul gras.
Nu te lua dupa toti neavenitii. Cauta pe acest site si vei afla cateva "secrete": http://www.sfatulmedicului.ro/......natos_4703
Daca stai cu capul sub jetul de apa nu ti se rezolva problema. Cand te clatesti trebuie sa ai grija sa nu ramana urme de sampon in par. Daca te dai cu mult sampon o sa ai nevoie de mai mult timp sa te clatesti dar statul sub jetul de apa nu imbunatateste aspectul parului. Nu e o metoda de a scapa de parul gras. Cel mai bine e sa gasesti un sampon care sa ti se potriveasca (nu ma refer la tipul de sampon ci la firma care il produce), sa storci lamaie in el (lamaia e pentru par gras) si sa te clatesti cu otet de mere (amestecat cu apa) dupa ce te clatesti.
Si eu am problema asta, incearca sa folosesti sampon special pentru parul gras sau de urzici :/ eu folosesc syonss si e foarte bun, dar nu ai ce sa faci, daca ai parul gras, incearca in vacante sa te speli mai rar pe par si nu il tine legat in coada prea mult timp, de asemenea nu il peria de prea multe ori pe zi.
Sunt baiat si nu-l pot prinde in coada, folosesc Head&Shoulders pentru par gras si ma spal odata la doua zile, ma pieptan destul de des si o sa incerc sa nu ma mai pieptan asa.