Eu mereu mi-l fac cu folie de aluminiu. Părul trebuie să fie umed și să-l lași prins cu folie peste noapte. E foarte ușor, iar rezultatele minunate!
Uite aici un link: https://youtu.be/a4bJXiD_ojk
Mulțumesc mult!
Cu mare drag!
Cele enumerate de tine sunt cele mai bune.Ai putea sa ti-l faci peste noapte si sa ti-l prinzi, iar a doua zi sa-i dai drumul si iti va sta mai mult ondulat.Ai putea dupa cel ondulezi sa dai cu fixativ si ti-l va pastra ondulat mult timp
Pai asta am incercat-o si eu cu placa pui pe un bat ceva mai gros niste folie de aluminu pui parul pe el si dai cu placa
La mine a tinut 2 zile
Buna.O cale de ati face parul cret este urmatoarea :
Dupa ce ai spalat parul confectioneaza 10-20 de moate din staniol. Dupa ce descuri parul inca ud alege o suvita de par si rotunjesteo in jurul foliei de aluminiu.Fa asa cu toate suvitele. Daca pot dormi asa nu este necesara folosirea produselor de styling. Daca te grabesti este de preferat sa folosesti ceara de par, fixativ sau alte produse de styling.Scoti moatele dor atunci cand parul este complet uscat, folosesti fionul cateva minute, daca parul nu este complet uscat. Daca utilizezi fionul foloseste si un sprey pentru protectia parului impotriva calduri. Minimul pentru. aranjarea parului este de minim o ora daca folosesti si produse pentru. fixarea parului.
Cam atata stiu eu.Iti doresc o seara placuta.
Mulțumesc mult! O seara buna