O sa iasa in cel mai bun caz un roscat inchis si in cel mai rau caz un castaniu. Dar ai grija cu rosul. De albastru scapi usor daca vrei o nuanta de blond. Daca bagi rosu e posibil sa mai scapi de el doar cu foarfeca in caz ca vrei un par sa nu fie distrus
Rosu e in baza 4, e chiar mai usor sa scapi de el fata de negru sau saten inchis
https://elenapetrache.ro/wp-content/uploads/2023/04/6.jpg
Albastrul e de cele mai multe ori un nuantator, nu cred ca a gasit ea o vopsea albastru inchis permanenta, sa fim seriosi. Aia se duce dupa cateva spalari daca e pusa pe un blond deschis. Dar daca bagi rosu in orice nuanta de par o sa ai de tras
Ba da, sunt si permanente, ea oricum a zis ca e albastru deschis.
https://www.esteto.ro/vopsele-oxidanti/culoare=Albastru
Dupa cum am zis rosu nu este mai dificil de scos decat un saten inchis.
Dupa ce scoti saten din par poti sa te faci blonda. Dupa ce scoti rosu din par ramai cu nuante portocalii in cel mai bun caz. Nu imi spune tu mie ca rosul se scoate mai usor decat satenul, albastrul sau alte nuante din astea reci
Nu zic eu, o zice colorimetria, rosul e in baza 4 la fel ca satenul.
Blondul deschis e treapta 8, negrul 1 deci...
Ai 10 trepte de la negru la blond luminos, vezi in schema pe unde e rosul.
Ramai cu nuante portocalii daca nu se face o decolorare corecta sau ai pete termice de placa/ondulator ]nu chimice.
Un par sanatos si ingrijit [ adica nu e mwci deja cu keratina din el fara praf] care permite decolorare pana in treapta 8 se decoloreaza la fel indiferent ca e saten inchis sau rosu.
Teoria culorilor: albastru + rosu = mov.
Va iesi mov.
Mai asteapta pana se mai duce albastrul din par.
Bună seara! Roșul poate prinde peste albastru deschis, dar rezultatul final depinde de mai mulți factori, cum ar fi intensitatea și nuanța culorii inițiale și a vopselei roșii. În general, deoarece albastrul și roșul sunt culori destul de contrastante, e posibil să obții o nuanță mai închisă de violet sau chiar maro în loc de un roșu pur. Pentru a obține un roșu vibrant, decolorarea ar fi recomandată pentru a elimina cât mai mult din albastru.