| beautifulkiss a întrebat:

Buna seara TPUhappy
As dori si eu sa va intreb ceva.
V-ati inchis parul cu ajutorul infuziei de frunze de nuc?
Daca da, chiar da rezultate?
Multumesc anticipat si o seara placutahappy

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Într-adevăr, infuzia de frunze de nuc ajută la închiderea nuanței părului, dar nu vei avea rezultate nemaipomenite. Se va sesiza foarte puțin după primele 2-3 spălări, iar după aceea se va închide vizibil, mai ales dacă amesteci ceaiul de frunze de nuc cu cel negru/castan/urzică.
Îți recomand de asemenea, un șampon pe bază de mesteacăn (închide nuanța firelor de păr).
Baftă!

3 răspunsuri:
| bya2011 a răspuns:

Nu,dar aseara am incercat sa imi deschid culoarea parului cu infuzie de musetel, dar sigh nimic...Probabil dupa mai multe utilizari se vad rezultatele happy

| BalcuIrina a răspuns:

Eu am facut asta. Parul chiar se inchide la culoare, dar nu extrem de mult. Culoarea tine pana la urmatoarea spalare.
Sfat: ar fi bine sa adaugi si niste ceai negru la infuzia de nuc, daca vrei sa ti-l inchizi mai mult.

| callie2 a răspuns:

Da, se inchide dar doar putin, unele pers nici macar nu au obs cand am facut astalaughing nu tine mult, pana la urmatoarea spalare. acum nu stiu despre ceilalti, dar eu cand am stat cu juma de ora in infuzia aia, mi-a ramas apoi parul asa aspru chiar si dupa ce l-am dat cu produse. nu se merita zic eu, mai degraba te duci la coafor si zici sa ti-l inchida cu o nuanta, doua, cat vrei tu.