Buna! Sunt lider Avon si cred ca sunt in masura sa iti raspund. Ceasul il primesti daca ai cumulat comenzi de 200 din 15+16, deci in cazul tau e ok, esti eligibila. Nu uita sa treci codul ceasului Daca adunai comenzi de 400, puteai lua chiar 2 ceasuri si tot asa.
Pai depinde de persoana de la care l-ai comandat. Vorbeste cu ea.Ca degeaba daca nu ai un bon ceva.sa scrie exact suma, n-ai cum sa dovedesti.Si il poti returna daca e stricat.Nu daca e prea multi bani.Asa,il poti returna reprezentantului tau avon, iar acesta sa il vanda altcuiva.Ok nu ma prea pricep. Aveam si eu o obsesie.Cumparam de la avon de 300 de lei. Eram obsedata.Dar oricum nu sunt bune de nimic produsele.In loc sa dai banii pe ele, cumpara-ti niste haine:p! Stii care e fazaa? Ca persoanele astea care sunt reprezentante pot primii lucruri gratuit. Si apropo daca acolo scrie ca il poti lua la 30 de lei. Adevarat il poti lua.Stii pe langa tine mai sunt si altii care comanda. Daca persoana care iti face comanda mai are si pe altii si depaseste suma aia care e scrisa acolo, da il poti lua la 30 de lei.Te puup. Sper ca te-am putut ajutaa:*!
kalakkas întreabă: