Cicatricile nu sunt vindecabile. Pot fi ascunse cu machiaj sau pot fi "estetizate" cu ajutorul chirurgiei estetice pentru a le face mai mici, mai putin vizibile sau pentru cele cu dimensiuni mici aflate la pliurile cutanate, chirurgia chiar la poate desfiinta. Dar... nici o crema nu o sa fac acest lucru!
Si eu am una si nu am ce sa-i fac...dar sa stii ca in timp o sa ti se mai diminueze-ma refer ca nu o sa mai fie asa vizibila...
Crema de galbenele este foarte buna la vindecarea rapida a ranilor superficiale si cicatrizare...nu scoate cicatricile. Tie iti trebuie o crema cu grad mare de exfoliere.
Gelul pentru cicatrici hipertrofice si cheloide, zeolit pudra dermatologica. crema de galbenele mellow.gif,Camuflarea prin produse de machiaj este utila in special pentru cicatricele de la nivelul fetei.
exista 2 tipuri de cicatrici :
Cicatricele hipertrofice apar atunci cand este distrusa o portiune mare de piele sau cand leziunea se infecteaza si se prezinta sub forma de tesut fibros, care, insa, nu depaseste marginile leziunii initiale. Au tendinta la contractare si vindecare in timp, neafectand tesuturile sanatoase din jur.
Cicatricele keloide, spre deosebire de cicatricele hipertrofice, depasesc ca dimensiuni rana initiala, continuand sa creasca si dupa ce leziunea s-a vindecat
iti recomand sa mergi la un medic sau doctor dermatolog sau estetician si vezi ce iti recomanda dansii.
sper ca te-am ajutat, funda?
Gelurile cu silicon pot fi folosite atat pentru tratarea cat si pentru prevenirea aparitiei cicatricelor keloide si hipertrof.
Contractubex si Mederma sunt geluri pe baza de extract de ceapa folosite in tratamentul cicatricelor hipertrofice si keloide.
citeste tu mai multe pe site-ul : http://www.eva.ro/......11626.html
funda? :o3
Crema de galbenele nu prea ajuta eu stiu ca mai buna pentru cicatrici e un gel pe baza de aloe vera e bun, nu le face sa dispara dar le diminuiaza ff mult
Cred ca o sa folosesti mult si bine crema de galbenele si tot o sa ai cicatrici, pentru ca nu ajutat la asa ceva. Eu am fost pe la medic si mi-a zis sa incep sa folosesc un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. Pentru mine a fost singurul produs care a dat rezultate si mereu le-am recomandat cunostintelor.