Nu conteaza cum are parul, important este sa-i stea bine. Imi plac ambele cazuri
Ransplantul de par este printre putinele proceduri medicale care pot rezolva o problema serioasa: caderea parului. Persoanele care se confrunta cu aceasta problema sunt de cele mai multe ori foarte complexate de aspectul lor, atat femeile cat si barbatii. Transplantul de par este o procedura sigura, foarte putin dureroasa, cu rezultate de lunga durata...
Succes! Par drept/lins e frumos mai ales daca stii sa te tungi cool.
Bun... Multumesc pentru detaliile despre transplantul de par, dar ce legatura are cu intrebarea?
In primul rand, un baiat (la fel ca o fata) trebuie sa fie ingrijit/a. Nu conteaza, parul poate sa fie si ondulat si drept, atata timp cat este curat si ingrijit, e ok. Mie personal imi plac baietii mereu 'fresh', frezati, par scurt, nu plete si alte treburi. La fete, merge cam orice, depinde si cu ce-ti sta bine, ca nu oricui ii sta bine cu par drept sau ondulat, zic.
Nu stiu de ce, dar cei cu parul cret sau ondulat mi se par mai "fetite", dar e doar o impresie de-a mea.
Dar cei cu parul drept si cu tepi sau fara mi se par mortaliiiiii :X:X:X emana cu aer atat de masculin:X de putere, barbatie :X
Depinde de fata lui. Unora le sta bine intr-ul fel, altora in alt fel. Nu-mi place parul cret la baieti (sunt putine exceptii, in general baietii cu parul ondulat au niste trasaturi care nu-mi plac). Cei cu parul drept imi plac mai mult, aduc mai mult a tipi nordici.
La fete imi place parul cret insa mie nu mi-ar placea sa-l am asa fiindca e greu de ingrijit. Nu-mi place parul drept la o fata.
Si nimanui nu-i sta bine cu parul lins, da impresia de neingrijit.
Imi plac mult baietii cu parul cret... O culoare inchis,, iar daca mai are si niste ochi verzi sau negrii atunci dupa parerea mea e mega sexi Am multi amici cretzi si sunt f frumosi