| BiscuiteCuCrema a întrebat:

Buna seara, TPU!
Pentru fete, am nevoie de un sfat : am 12 ani si de jumate an mi-au aparut multe puncte negre pe nas si nu numai. As vrea sa folosesc un gel, o masca sau o crema pentru a le indeparta, dar vreau sa imi recomandati ceva bun, nu vreau sa imi stric tenul incercand diverse produse.
Si voiam sa va mai intreb daca cremele de la Garnier Moisture Match sunt bune de ceva. As fi vrut sa imi cumpar si eu, dar nu stiu daca merita. Si nici nu sunt sigura care tip de crema mi s-ar potrivi, ca sunt 6 feluri.

Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Hey!
Iti spun sincer ca orice crema sau lotiune nu te va ajuta deloc in scoaterea punctelor negre, acestea sunt de folos ca sa iti intreti fata dupa ce le-ai scos. Ca sa le scoti ai nevoie de un scrub, ti le recomand pe cele facute in casa, acestea exfoliaza foarte bine fata si scapi de celulele moarte si impuritatile, ca punctele negre.Cel mai bun scrub pe care l-am folosit eu este cel din sare plus pasta de dinti (pui pe podul palmei niste pasta de dinti, nu foarte multa si o cantitate ceva mai mare de sare, nu uita sa iti uzi nasul inainte si apoi sa aplici acest scrub si sa il masezi pe nas). Probabil apoi zona va fi ceva mai sensibila, dar vei scapa de tot de puncte negre( acest scrub sa il faci de laxim 2 ori pe saptamana) si nu uita sa iti hidratezi fata dupa, si eu am tot 12 ani jumate si folosesc crema Nivea Sof care este foarte buna.Sincer, nu stiu daca cremele Garnier sunt bune, nu le-am incercat, dar uite cum iti dai seama ce tip de ten ai:
Ten gras : secreta mult sebum (un fel de grasime) si iti luceste fata foarte tare daca nu folosesti pudra si de multe ori din cauza sebumului apar si cosurile si punctele negre.
Ten mixt : iti luceste doar zona T (barbie, nas, frunte), iar obrajii au pielea normala sau uscata.
Ten uscat : este uscat laughing Iti simti fata stransa si mereu desidratata, iar daca il ai uscat este foarte probabil sa il ai si sensibil.
Sper ca te-am ajutat! Pa :*

6 răspunsuri:
| pisicutaKity a răspuns:

Ok... bine
Si eu am avut o problema asemanatoare happy
De Mos Nicolae am primit si un gel de la Garnier... De cand il folosesc am o piele mult mai fina, fara multe impuritati, etc (sunt multumita de el ).
E de la Garnier, gama "Skin naturals" PURE. E intr-o cutie turcoaz si gelul e incolor. E printre cele mai noi produse din gama lor. happy
Sunt sigura ca daca il vei folosi te va ajuta.

| CautNume a răspuns:

Mai bine te duci la un salon, daca ai multe nu o sa scapi cu ele numai cu ajutorul unor creme.Cremele sunt ca sa-ti "intreti" tenul dupa ce il cureti.

| Agnieszka a răspuns:

Cauta Clean & Clear este cel mai bun produs pe care l-am folosit. Te speli pe fata odata pe zi cu el.

Evita cremele. Este varsta de vina pentru cosuri si puncte negre.

| Puffalina a răspuns:

Incearca bicarbonat alimentar amestecat cu sapunul tau de Fata obisnuit, maseaza-ti fata cu miscari circulare in fiecare seara si dimineata timp de 1 saptamana. Dupa fiecare operatiune Foloseste o crema hidratanta. La mine a functionat, succes.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Foloseste ceai de musetel-plante nu pliculete-caldut, cu care sa tamponezi fata de 2-3 ori pe zi. Poate fi combinat si cu menta. Aplica in special inainte de culcare si dimineata dupa toaleta obisnuita.

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Uite ceva ce se prepara si este si de efect.
1 lingurita gelatina, o lingurita lapte(aveti grija sa nu faceti amestecul prea lichid), le amestecati, se pune 10-12 secunte de microunde si apoi se aplica pe nas(aveti grija ca frige)...se lasa sa se usuce bine, bine si apoi tragi de ea si vezi rezultatul!\

sau

GEL PENTRU EXTRAGEREA PUNCTELOR NEGRE CLEARSKIN