| azd a întrebat:

Buna seara TPU, spuneti-mi si mie niste tratamente naturale pentru caderea parului
Folosesc placa ( sunt baiat ) si imi cade parul de cand o folosesc firul de par mi se subtiaza si cade.
Spuneti-mi niste tratamente care fac sa imi creasca firele de par de unde mi-au cazut.

Răspuns Câştigător
| dragodana a răspuns:

Salut! Nu mai folosi placa fara un spray termoprotector.Se gaseste in magazine.Ti-as recomanda unul profesional(se gaseste in saloanele de coafura), dar este cam scump. Daca vrei ceva mai ieftin incearca Gerovital, Balea(este lotiune), Wella.Scrie pe recipiente cum se foloseste.
Tratamente naturale nu stiu ca sa te lamuresc, dar te sfatuiesc sa renunti la folosirea placii pentru o perioada de timp ca nu e tragedie universala.
Daca parul tot nu se regenereaza, poti incerca Vichy Dercos Aminexil, dar este scump.De asemenea, s-ar putea sa fie vorba de genetica.Adica,daca tatal tau este chel, s-ar putea, sa fi si tu.
Succes!

7 răspunsuri:
| SabrinaSabby2001 a răspuns:

Daca folosesti placa e clar: parul tau va cadea. Sa stii ca cel mai bun tratament e sa renunti la acest obicei si sa folosesti gel, fixativ, sau altecava pentru par! Succes!

| IntelFreak a răspuns:

Ce sa zic, astepti.
Intre timp aplica-ti un termoprotector in par inainte de a folosi placa,"heirstilistu-le".

| Gdeni a răspuns:

Incearca niste tratamente de la yves rocherstraight face

| azd explică (pentru Gdeni):

O sa incerc, mersi pentru raspuns

| Gdeni a răspuns (pentru azd):

Daca vrei iti comand eu si ne intalnim undeva si iti dau?happy

| azd explică (pentru dragodana):

Am si eu spray termoprotector de la schwarzkopf mi-a dat rezultate bune. da eu am zis niste tratamente pentru cap unde a picat parul de la placa si eu sa le folosesc ca sa imi creasca la loc chiar daca mai folosesc placa din cand in cand
De asemenea am fost sa ma tund si frizerul mi-a zis ca existra tratemente dar sunt milioane sau daca vr are el tratament la 25 lei pe saptamana si parul cu placa mi-l fac 1 la o saptamana (ceea ce ai zis si tu mai sus sa renunt o perioada) si o sa imi creasca mai rezistent si pufos ceea ce ma incantat :X

| Alcy a răspuns:

Buna,
Uita-te pe link-ul de mai jos si urmeaza cu incredere sfaturile de acolo:
http://cumul.ro/tratament-pentru-cresterea-parului/
Eu asa am reusit sa imi pastrez parul si sa ii stimulez cresterea.
Numai bine!