Mie mi-a fost recomandat de dermatolog. Nu mi s-a intamplat nimic, cu exceptia faptului ca au inceput cosurile sa dispara.
Sora mea a fost la un medic dermatolog si i-a prescris Zineryt si nu a patit absolut nimic
Mie mi-a prescris zynerit doctora dar spre ne-norocul meu a avut efecte adevrse.nu mi-au trecut ba din contra sau inmultit asa ca e mai bine sa nu il folosesti, exista si alte produse mult mai bune
Prima data cand am folosit Zineryt mi'au disparut cosurile, dar a doua oara nu a mai avut nici un efect
reactii adverse nu am avut
Nu am folosit Zineryt personal dar stiu ca a folosit un coleg de al meu si chiar mi l-a recomandat pentru ca l-a ajutat foarte mult si nu a avut reactii adverse in cazul lui
Nu l-am folosit eu, dar la folosit un apropiat.Rezultul a fost satisfacator.Acum,na...reactiile adverse apar in functie de toleranta fiecarui organism in parte. Poti folosi cu un rezultat foarte bun, fara efecte secundare, argila.Gaesesti in farmacii atat argila pentru uz extern cat si intern.Folosite impreuna dau rezultate grozave.Intern detoxifica organismul si asa poti rezolva si alte probleme pe care, eventual, le ai.Succes!
DaciaRomania întreabă: