| nairpic a întrebat:

Buna seara tuturor.Am si eu o mica intrebare.Acum cateva luni dupa ce faceam dus/baie imi uscam putin parul cu prosopul dupa dadeam cu putin gel si dupa mi-l uscam cu feonul in sus.Si imi statea totusi cat de putin ridicat.Dar acum zilele astea vad ca nu imi mai sta deloc...Parca e mult prea maole si pufos. Oricat gel as pune degeaba.Ca sampon folosesc acelasi de fapt azi prima oara cand am inceput sa refolosesc acelasi sampon de asta vara.De la ce poate fi? Inafara ca a mai crescut cativa cm..Nu cred ca asta ar fi problema.thinking Va rog tare mult chiar nu stiu ce sa fac sa aiba si el mai mult volum sa fie mai `tare`.Ce as putea face? Dau fundita pentru cel care m-a ajutat cel mai mult cu raspunsul lui.big grin

2 răspunsuri:
| djandrei a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu. dar am facut altceva. dupa ce am facut dus mam uscat bine pe cap si am stat ceva timp. inainte sa plec m-am dat cu gel si dupa ce am pus pe tot parul si l-am intins bine am luat piaptanu si l-am ridicat. si statea bine. depinde poate fii si din cauza gelului ca nu toate stau calumea. ca si eu am incercat o gramada. mult succes

| larisalary12 a răspuns:

Pai daca parul e prea lung automat nu iti mai sta la fel, eu am fost tunsa scurt si imi faceam tepi la spate, dar dupa ce a mai crescut parul nu mai statea