| alexandra5251 a întrebat:

Buna seara tuturor, ce stiti despre crema BB? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| dildli a răspuns:

Te ajuta sa iti tonifiezi pielea. Funda?

| DevinKing a răspuns:

Depinde de care... am o prietena care folosea Nivea BB si i-au aparut o multime de cosuri de la ea. Asta nu inseamna ca o sa ti se intample si tie acelasi lucru.

| SperSaTeAjut a răspuns:

Bb cream este o crema multifunctionala. poate hidrata si este fond de ten in acelasi timp. are multiple beneficii, dar mai bine incerci cc cream, varianta imbunatatita a lui bbcream. cc cream uniformizeaza nuanta pielii, acopera cosuri, pete, cearcane, riduri, ilumineaza, hidrateaza si protejeaza impotriva razelor uv big grin secretul este sa gasesti brandul potrivit tie. cele de la elmiplant sunt foarte bune, trebuie sa gasesti si nuanta care ti se potriveste. dar e simplu, de obicei nici nu se vede ca ai folosit o astfel de crema. eu, de exemplu, sunt foarte multumita de ele. nu raman urme si nici nu iti simti tenul incarcat. ti-as recomanda! am folosit bb cream de la anew (formula moale, e superb), apoi cc cream de la elmiplant cu extract de gutuie (e bun, dar prea apos), iar acum mi-am achizitionatcc cream de la avon, de care sunt incantata. sper ca ti-am fost de folos, si la fel iti va fi si bb cream sau cc cream, depinde de ce alegere vei face!

| dryft3r a răspuns:

Iti tonifiaza pielea si ajuta la riduri si cearcane.

| Teodoraa6 a răspuns:

Eu o folosesc pe cea de la nivea dar am vazut ca toate au acelasi defect sa zicem, chiar daca e ce'a mai deschisa nuanta tot iti inchide putin fata si iti da un efect de bronz, si se va vedea precum o masca daca nu te dai si pe gat