Ordinul de restricție cred că îl dă un judecător. Și ca să îl dea, cred că tot de la poliție îți trebuie o țidulă, cum că ai reclamat și tot nu scapi de el. Mai bine ia-l pe pacient prin învăluire. Spune-i că ai avut pacienți care au murit după ce ai făcut asta, sau fiind inima lipsită de energia extrasă din grăsime, i-a scăzut energia sexuală. Plus, grăsimea aia care îi ridică bucile, are altă consistență decât grăsimea naturală din buci, e ca o piftie, și i-a frăgezit sfincterul, și acum fiecare penetrare se lasă cu usturimi persistente. Sau permanente. Dacă mai vrei idei, spune-mi, că am.
Schimbati numarul de telefon si daca mai vine in clinica dvs nu aveti agent de paza sau birou de informatii sa il dea ei afara.
Data viitoare cand suna, spune-i ca esti gata sa-i faci ridicarea de fese dar ca ultima noutate in domeniu, este sa se foloseasca grasimea de pe penis, sa vedem daca accepta
Pai nu ii poti face cu grasimea din alta parte/botox/altceva si sa ii zici ca i-ai facut cu aia de pe inima si gata? Cumva e si "suedez" acest pacient idiot?
Blocheaza numarul pacientului! Poate e un personaj pus pe farse. Apoi daca mai continua de pe alte numere, desi nu cred ca poate cumpara el atatea numere cate poti tu bloca, fa o plangere in scris la Politie impotriva lui.
Te duci la un avocat si iti spune el
asta e pe scurt
pe lung, sunt SIGUR ca esti troll, politia nu te poate lua in ras, nu cu o acuzatie ca asta, ce crezi tu? ca ai fi primul doctor amenintat de un pacient?!?
iar tu poti binemercic sa te duci si sa depui plangere penala la politie si sa iei numar de inregistrare, moment in care politia E OBLIGATA sa investigheze, altfel poti sa faci plangere impotriva politiei, la ministerul de interne, diicot, etc.
Sincere scuze dacă întrebarea vi se pare absurdă... Dar chiar asta este situația, din păcate.
Țin să menționez că eu încă nu m-am prezentat la poliție ca să depun vreo plângere penală contra pacientului, ci doar am sunat la sediul de poliție din apropiere după ce pacientul m-a amenințat la telefon, și ei mi-au spus că îi iau la "mișto" și că sunt "pus pe farse", după care mi-au închis telefonul.
Ok, hai sa zicem ca te cred si e prima oara, deci nu stii care e treaba
treaba e SIMPLA: mergi la politie si depui plangere penala pentru hartuire
insa acum vine partea importanta, pentru ca sunt sigur ca nu ai percutat-o cand ti-am scris prima oara:
NU PLECI DIN SEDIUL POLITIEI FARA SA IEI NUMAR DE INREGISTRARE A PLANGERII PENALE
de ce?
pentru ca altfel muilitienii, lenesi, cat cuprinde, nu vor face nimic, ABSOLUT NIMIC
crede-ma ca am invatat asta pe pielea mea proprie si personala
Oameni nebuni sunt peste tot, fa-i operatia, explica-i inainte ca din cauza factorului ''quantic'' sansele de reusita sunt din clasa Nicula-miracol, da-i sa semneze pe proprie raspundere, is 2 variante:
1. ii refaci operatia contracost la infinit pana se convinge.
2. operatia a reusit dar pacientul a decedat.
Politia, poate va face ceva postmortem in cazul tau dar cand tu nu mai poti fi pianist, ca asa a decis un prost, o sa devii Doctor Strange din Marvel sa-ti castigi painea? Postul e ocupat deja.
Nu te pune cu prostul ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta.
Explica-ne pe scurt ce presupune Brazilian Butt Lift, si ce factori ideal teoretici ar trebui indepliniti sa iasa ce cere pacientul turmentat.
Oare e adevarat ce spui?
Are atat de multa grasime pe inima ca sa-si ridice fesele?
Cred ca te plictisesti si nu stii ce sa mai inventezi.
Viata ta oricum nu are niciun sens
DaciaRomania întreabă: