| Cris06 a întrebat:

va rog frumos sa ma ajutati, am fost la o proasta sa ma tund si mi-a facut parul ( mediu ) in scari se presupune incepand de sus cu cea mai mica scara cat un deget mare ( ca lungime) simt ca innebunesc! ce pastile sau tratamente sa folosesc, vreau sa-mi creasca parul, vin sarbatorile si eu... sad, funda si sincere multumiri va rog!

Răspuns Câştigător
| Iulia_Andrada_1990 a răspuns:

Buna din cauza unor extensii am ramas si eu fara par, mi l a rupt tot si eu am facut tratament timp de doua luni, de fiecare data inainte sa ma slap pe cap. O seara puneam ulei de masline cu ulei de ricin si tineam masca cam 30 de minute iar data urmatoare inainte sa ma spal pe cam puneam 2 galbenusuri de ou amestecate cu 2 linguri de miere si 1 de lamaie.La mine a functionat.Pot sa spun ca dupa 2 luni se vedea bine diferenta!

3 răspunsuri:
| addy1999 a răspuns:

Nici o pastila foloseste alimente care stimuleaza cresterea parului.bogate in vitamina c. daca vrei poti comanda un sampon pentru asa ceva.nu lua pastile nu te ajuta

| CameliaS a răspuns:

Bună! Nu încerca orice pastile care ţi se recomandă aici! Încearcă acest site, pentru tratamente: http://www.sfatulmamicilor.ro/......i-327.html Mult succes, să ai sărbători frumoase! :)

| uselessguy a răspuns:

Parul creste cu aprox. 2mm / saptamana. Spala-te la 2-3 zile pe cap, altceva n-ai ce face. Nu lua tratamente minune care fac mai mult rau decat bine.