| sonyandy a întrebat:

Buna seara, week trecut mi am pus extensii de gene false smocuri, la un ochi a inceput sa pice asta seara iar la celalalt sunt prinse foarte bine extensiile, am incercat sa trag putin de ele si a iesit cu tot cu a mele in coltul ochiului, cu ce as putea sale dau jos repede fara sa fiu nevoita sa trag de ele sa pice si ale mele. Exista solutie speciala pentru indepartarea lor dar din pacate am gasit doar pe net si pana vine dureaza, eu vreau acuma sa le dau jos pentru ca maine sunt la munca, exista alta solutie prin care le pot da jos? Va rog fetelor daca stiti ceva remediu sa mi sp. Multumesc.

2 răspunsuri:
| raduradu2014 a răspuns:

1) Inlaturati genele false inainte de culcare
2) Utilizati demachiant sau o discheta de vata imbibata in apa calduta. Pentru indepartarea genelor se recomanda folosirea solutiei speciale pentru indepartarea genelor
3) Gentil trageti de banda genelor false, de la un capat la celalalt incepand de la coltul exterior. Daca aveti dificultati puneti un pic de crema pe baza genelor si asteptati pana cand devin moi. Este foarte tentant sa trageti de ele dar s-ar putea sa trageti si o parte din genele proprii in acelasi timp.
4) Daca intentionezi sa refolosesti genele false, este important sa le cureti si sa le depozitezi in ambalajul original. Pentru a curata genele false, puneti-le pe o suprafata plana si puneti cateva picaturi de apa peste ele. Dupa un minut, lipiciul va fi mai usor de scos dupa benzi. Lasati la uscat si depozitati-le in ambalajul original, pentru a nu-si pierde forma astfel le puteti reutiliza!