| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna sora mea mai demult mi-a zis sa nu mai spal pe fata asa des caci apa usuca tenul oare sa fie asa? iar asa am tenul foarte uscat adica si intreg corpul pentru corp o sa imi iau de la Nivea si ulei si crema de corp dar pentru fata? stiu ca este buna crema aceea de la Garnier pentru ten uscat
Voi ce folositii

10 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Sigur ca apa usuca fata.Cat despre creme, nu stiu ce sa-ti recomand, caci eu nu folosesc. Din fericire, nu am nevoie.In plus, trebuie sa ai grija, caci nu stiu daca orice crema de fata ajuta. Poate ca unii oameni nu suporta orice crema(chiar daca e pentru fata). Mai bine ai intreba un farmacist sau, mai bine, un dermatolog.Sa nu cumva sa aiba vreo reactie neplacuta asupra tenului tau.Pa!

| MissCamelia a răspuns:

Buna, eu am o crema de la elmiplant antiiritanta si creme naturale alverde, nu e bine sa te spli foarte des pe fata ai grija sa hidtratezi pielea.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Eu folosesc pentru corp si fata uleiul de masline si uleiul de argan. Dupa baie, imi fac un masaj pe pielea inca umeda cu aceste uleiuri. Exista in magazinele de specialitate produse pe baza de ulei de argan si ulei de masline. Poti alege si o crema de buna calitate. Nu uita sa bei multa apa (1, 5-2 l pe zi), pentru ca sa-ti hidratezi corpul.

| ღ..*Addelly*ღ.! explică:

Nu beau aproape deloc apa straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dreptate sora ta. Vestea buna e ca azi ai o paleta foarte larga de produse cosmetice ajutatoare la dispozitie. Alege tu si fii perseverenta!

| christabell a răspuns:

Iti recomand cu deosebita caldura produsele Hemel.Pe langa faptul ca fac minuni cu pielea uscata nu sunt nici scumpe si sunt naturale.In plus nu uita sa bei apa.

| Sara2 a răspuns:

Pt hidratare bea f multa apa pe zi, vei vedea diferenta intr-o luna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu apa usucă tenul, ci săpunurile solide.
Apa hidratează.
Dimineața după ce te speli cu apă și săpun lichid (ph-ul este neutru și implicit blând cu pielea, nu o usucă ), folosești un tonic și apoi o cremă de zi hidratantă (pe timpul verii folosești cremă de față cu factor de protecție 15).
Fond de ten este recomandat cel pentru ten sensibil și uscat.
Seara să nu uiți să te demachiezi, chiar dacă peste zi nu te-ai machiat, factorii externi au intrat în contact cu pielea ta.
Pentru corp folosești de asemenea gel de duș hrănitor și un lapte de corp puternic hidratant.
Pa, pa.

| anku_4913 a răspuns:

Intr-adevar, nu trebuie sa te speli foarte des pe fata[de maxim 3 ori pe zi]dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te speli deloc. iar pentru tenul uscat eu folosesc garnier total comfort reface... e foarte buna!

Janina
| Janina a răspuns:

Eu am fata extrem de uscata... daca nu o hidratez mi se exfoliaza pielea...insa am folosit o crema de la Avon cu aloe si de atunci nu am mai avut probleme.
crema de corp am de la Kallos cu vanilie si e buna tongue