Cand ai parul umed il usuci cu feonul si te folosesti de o perie sa se aseze cum vrei tu.Nu o sa fie foarte drept(cum iese cu placa) dar va sta asezat bine si va avea ceva volum.Sper ca te'am ajutat>
Cu feonul` si peria rotativa... de obicei la coafor asa se face plus ca nu arde parul...
Dupa ce faci baie. piepteneti parul cu peria ca sa stea perfect drept. si usucal cu fionul asa. sper ca ti-am fost de ajutor! byee!:*
POI... dupa ce te speli pe cap nu te usuca cu uscatorul si fal drept cu peria lasa-l 15 minute apoi iar fal cu peria si tot asa pana se usuca asa fac si eu doar cand ii uns il intind cu placa
Buna! O metoda de intins parul fara placa, frecvent adoptata si de saloanele de coafura consta intr-o perie de par rotunda si a unui foehn caruia ii atasezi acel "cap" protector si treci la treaba! De retinut: trebuie sa ai parul umed pentru un efect de lunga durata - pe tot parcursul zilei! Sper ca ti-am fost de folos!
Incearca cu o perie electrica. eu am una de la Remington si e buna dar eu dupa ce ma fac cu ea imi indrept parul si cu placa
TurcoaicaTa întreabă: